Варна - Даряване на терапии по метода на Рене Мей в Kremena DC

Wednesday  11 October  2017  1:00 PM    Wednesday  18 October  2017 3:00 PM
Save (19) Saved (20)
Last update 19/10/2017
  66

Варна - Даряване на терапии по метода на Рене Мей в Kremena Dance Center.
Кога? Всяка сряда от 13 до 15 часа.
Къде? В залите на Kremena Dance Center - бул. "Христо Ботев" 1
През миналата и тази година бяха проведени обучения на терапевти по "Емоционална терапия на Рене Мей" в България от инструктор Анилу Физ. Обученията включваха три терапии "Регенеративна терапия на клетката", "Експресивна терапия" и "Хуманитария".
Целта на този вид терапии е стимулиране потенциала на клетката за регенерация, чрез освобождаване на енергийни блокажи на ниво клетка, тъкани, органи, системи. При провеждането на терапиите се постига освобождаване на потискани емоции, физическо напрежение, гнетящи мисли.

"Регенеративната терапия" е лечебна техника, при която се стимулират клетките и нервната система чрез леки докосвания по гръбначния стълб. Терапията помага за изцелението на заболявания причинени от емоционални травми, тревожност, болка, хипертония и дори дегенеративни заболявания.

"Експресивната клетъчна терапия" е техника композирана от Рене Мей, която реорганизира метаболитната енергия в тялото. Чрез осъзнати, точни и координирани движения се позволява увеличаване на енергията в клетките, както и оксигинацията им. Тази техника позволява на тялото да отвори всички циркулаторни пътища, за да може да се насочва енергията където е най-необходима. Помага на органите да са здрави, подобрява имунната система и забавя стареенето.

"Хуманитария" се прави на човека, когато има напрежение в него и клетките му реагират на вливането на енергията на Безусловната любов от доброволеца.Така се получава реакция с кръвта, която стигайки до всички органи и системи в човешкото тяло, предава тази енергия на живота на всяка една клетка.

Според Рене Мей:
– само около 1% от заболяванията ни са генетично обусловени
– около 3% са обусловени от околната среда, храните, напитките и веществата, които поемаме
– а около 96% са обусловени от емоциите ни.
На това залага и "Емоционална терапия на Рене Мей".

Терапийте се прилагат от обучени терапевти-доброволци.
Подходящи са за всички над 12 г. възраст, желаещи да получат точно този вид терапия.

Терапията отнема между 5-10 минути всяка.
Количеството и вида на терапията е по преценка на обучения доброволец, съобразно заявените от Желаещия обстоятелства.

СЪБИТИЕТО ВАЖИ както за желаещи да получат терапия, така и за ТЕРАПЕВТИ, които желаят да дарят терапия! Събитието е дарение от терапевтите към всички.
Очакваме Ви!

music
Nearby hotels and apartments
Kremena Dance Center
bul. "Hristo Botev" 1 (зад Бизнес хотела, вход откъм паркинга зад "Галатея", до учебен център Векторче), Varna, 9000, Bulgaria
Kremena Dance Center
bul. "Hristo Botev" 1 (зад Бизнес хотела, вход откъм паркинга зад "Галатея", до учебен център Векторче), Varna, 9000, Bulgaria