Велигденска Работилница

Wednesday  24 April  2019  5:00 PM    Wednesday  24 April  2019 6:00 PM
Save Saved
Last update 25/04/2019
  221

Веќе традиционално, во englishfunhouse и овојпат пред Велигден ќе се забавуваме изработуваќи орнаменти, боеќи велигденски јајца и сѐ она што го одбележува овој голем празник. Поканети се сите дечиња кои сакаат да научат нешто ново за Велигден преку краток анимиран филм на англиски јазик ✝️????️????????????????????????????

cinema
Nearby hotels and apartments
English Fun House - Bitola
Битола, Пелагониски Регион, Македонија
English Fun House - Bitola
Битола, Пелагониски Регион, Македонија