Нова група по суинг танци за начинаещи_SWINGING RUSE

Tuesday  10 October  2017  8:15 PM    Tuesday  31 October  2017 9:15 PM
Save (1) Saved (2)
Last update 01/11/2017
  29

GAME Sport Center & Lindy Hop Ruse обявяваме начало на нова група по суинг танци за начинаещи SWINGING RUSE от 10 октомври.
------------------------------------------------------------------------------------------
SWINGING RUSE е специална програма за обучение по суинг танци за начинаещи, създадена по проект на Lindy Hop Bulgaria (www.lindyhop.bg) и водещи международни инструктори.
Танцува се на ротационен принцип - със смяна на партньорите. Затова силно разчитаме на мъжката половина, за да има баланс между кавалери (лидери) и дами (фолоуъри). ;)

Ще се радваме да съберем ентусиазирани, позитивни хора на едно място и да се забавляваме, докато танцуваме.
Ако и вие харесвате суинг и джаз музика, искате да влезете във форма и да намерите нови приятели, заповядайте при нас! :)

За да запазите своето място в групата, попълнете регистрационната форма:
https://goo.gl/forms/M364vnHOTFQU7Emg1
Можете и да се свържете предварително с нас на тел.: 0887405074 или на рецепцията в GAME Sport Center.

НАЧАЛО: 10 октомври 2017 от 20:15 ч.
МЯСТО: залата на GAME sport center /ул. "Борисова" 44Б/

Очакваме Ви!
Keep Swingin' ;)

sports courses education
Nearby hotels and apartments
GAME sport center
ул. "Борисова" 44Б, Ruse, 7000, Bulgaria

GAME sport center Commento inserito tramite Facebook
-- 12/10/2017 08:42
Това е Седмицата на новата ни група по суинг танци за начинаещи и всеки, който иска да опита нещо ново, вдъхновяващо и забавно, е добре дошъл при нас! :) Освен всички удобства, които се стараем да предложим на нашите клиенти, в залата на GAME Sport Center можете да използвате и карти на Мултиспорт и Содексо. Очакваме ви! :)

GAME sport center Commento inserito tramite Facebook
-- 03/10/2017 11:57
Танцът е нашето околосветско пътуване - танцуваме навсякъде, по всяко време, с всеки, който носи музиката в сърцето си. ❤️ Елате да пътуваме заедно до началото на ХХ в. и обратно! Запишете ли се в новата ни група за начинаещи, получавате 'билет' за едно вълнуващо пътешествие в света на линди хоп. 😲

Lindy Hop Ruse Commento inserito tramite Facebook
-- 30/09/2017 14:18
Бързо мястото си запазете и регистрационната ни форма попълнете: https://goo.gl/forms/M364vnHOTFQU7Emg1 ;)

GAME sport center Commento inserito tramite Facebook
-- 26/09/2017 11:13
Имаме още едно страхотно предложение за вас 'в навечерието' на новия ни курс по суинг танци за начинаещи. Заповядайте на 8 октомври, неделя, от 16:15 ч. на открит урок по суинг танци в рамките на Game sport center OPEN DOORS DAYS 07-08.09! :) :) :) Сега е моментът да се уверите на място и напълно безплатно, че това са Вашите танци и да дадем ударен старт на новата група от 10-ти. Запазете датите 7 и 8 октомври и се включете в свободния танцов и спортен маратон на GAME Sport Center, защото движението е здраве, щастие и свобода. :) Подробният график с безплатните тренировки можете да разгледате на изображението или в официалното събитие. И, тъй като всеки наш клиент е специален, сме подготвили бонус за онези от Вас, които закупят абонаментна карта по време на Дните на отворените врати - още 2 посещения без входна такса! ;) Очакваме ви! :)

Lindy Hop Ruse Commento inserito tramite Facebook
-- 26/09/2017 06:45
Какво е суинг? :) Всичко това, което виждате на клипчето и още нещо: нови приятели и красиви емоции навсякъде - в залата, на парти, навън, на фестивали, лагери - навсякъде, където ни отвее танцовият вятър. Побързайте и попълнете формата за регистрация, за да запазите място в най-новата ни група за начинаещи. ;)

Lindy Hop Ruse Commento inserito tramite Facebook
-- 19/09/2017 09:46
Ето една от най-красноречивите причини защо мъжката част в групите ни е толкова високо ценена и защо толкова обичаме суинг танците! :))) Хайде, момчета, вие сте на ход! Дамите за новата група ви изпреварват по регистрации. ;)
GAME sport center
ул. "Борисова" 44Б, Ruse, 7000, Bulgaria
Is this your event? Claim it now

Make sure your information is up to date. Plus use our free tools to find new customers.