Саемски Попуст во Евродизајн Мебел

Wednesday  24 April  2019  9:00 AM    Wednesday  24 April  2019 8:00 PM
Save Saved
Last update 25/04/2019
  166

Recurring event

Саемски Попуст во Евродизајн Мебел
From 04 Apr 2019 to 04 Apr 2019
Go to the event

ЕВРОДИЗАЈН Битола, во соработка со своите партнери, во периодот од 1ви април до 25ти април 2019-та година, ќе биде местото со неверојатни саемски попусти и до 35%. Повелете во нашите изложбени салони на ул. Прилепска (во Мокел) и на ул. Никола Тесла 94 (кај Аргирица) и уверете се во квалитетот и дизајнот на нашите производи.
Партнери:
Savelo
Treska Vinica
Evro Mebel
Namestaj Dodić
Технокооп мебел
Mahagoni
Inter-Export
Forma Ideale
Мatis
Аlmero
...Квалитетот е стил на живеење
СЕГА Е ВИСТИНСКО ВРЕМЕ ДА КУПИТЕ НОВ МЕБЕЛ ЗА ВАШИОТ ДОМ И ПРИТОА ДА ЗАШТЕДИТЕ!

Nearby hotels and apartments
Евродизајн мебел - Битола
Иван Милутиновиќ, Битола, Пелагониски Регион, Македонија
Евродизајн мебел - Битола
Иван Милутиновиќ, Битола, Пелагониски Регион, Македонија