44ª Blue Drinks Barcelona - el FUTUR del Corall Vermell

Tuesday  6 June  2017  7:00 PM    Tuesday  6 June  2017 9:00 PM
Save (22) Saved (23)
Last update 07/06/2017
  30

CT
Un estudi encarregat a un grup de científics ha conclòs que el 90% de les poblacions de corall en aigües catalanes tenen un estat de conservació crític i que la recuperació de les seves poblacions només es possible si es deixen de fer activitats extractives.
Basant-se en aquest informe, el govern ha decidit prendre mesures i ha anunciat una moratòria, que serà de 10 anys renovables i que començarà a aplicar-se l’any vinent, el 2018.
A la propera trobada BD comptarem amb un dels autors de l'informe, en Joaquim Garrabou, que ens explicarà de primera mà l'estudi que han realitzat i quin futur li espera al corall vermell al nostre país.
Una interessantíssima trobada on hi esteu tots convidats!
Us hi esperem!

CS
Un estudio encargado a un grupo de científicos ha concluido que el 90% de las poblaciones de coral en aguas catalanas tienen un estado de conservación crítico y que la recuperación de sus poblaciones sólo es posible si se dejan de hacer actividades extractivas.
Basándose en este informe, el gobierno ha decidido tomar medidas y ha anunciado una moratoria, que será de 10 años renovables y que comenzará a aplicarse el próximo año, en el 2018.
En el próximo encuentro BD contaremos con uno de los autores del informe, en Joaquim Garrabou, que nos explicará de primera mano el estudio que han realizado y qué futuro le espera al coral rojo en nuestro país.
¡Una interesantísimo encuentro donde estáis todos invitados!
¡Os esperamos!

Nearby hotels and apartments
Bar El Born
Passeig del Born 26, Barcelona, 8003, Spain
Bar El Born
Passeig del Born 26, Barcelona, 8003, Spain