Dans 5 Rytmer med Loan TP Hoang

Wednesday  24 April  2019  7:00 PM    Wednesday  24 April  2019 9:00 PM
Save Saved
Last update 25/04/2019
  1505

5Rytmer er et dynamisk bevegelseskart skapt av Gabrielle Roth (1941 – 2012) på slutten av 70 – tallet, og er en frigjørende og meditativ danseform som praktiseres over hele verden idag. 5Rytmer er kunsten å bevege vår fysiske kapasitet på en måte som nærer kroppen med oppmerksomhet, tilstedeværelse og vitalitet.
De universelle rytmene “Flyt – Stakkato – Kaos – Lyrisk – Stillhet” er naturlige energibølger som hjelper kroppen å finne en direkte vei tilbake til flyt, sirkulasjon og energi. Det unike med 5Rytmer som fysisk praksisform er at dansen ikke er basert på koreograferte trinn og teknikker, tanker om rett og galt eller press og prestasjoner, men åpner opp for fri bevegelse, fellesskapsfølelse og fascinasjon for kroppens mange muligheter og mysterier.
Å danse de 5Rytmer er en tidløs reise mellom kropp og ånd, mellom fysisk, mental og emosjonell kapasitet, mellom inntrykk og uttrykk, mellom individ og fellesskap. Dansen beveger og berører bortenfor ord og forklaringer, og er en aktiv, trygg og god måte å fysisk øve seg på å være tilstede i kroppen og øyeblikket. Alene eller sammen med andre, når vi praktiserer rytmene legger vi til rette for organisk flyt av fysiske impulser og prosesser som stimulerer hele kroppen til å følge sin egen dype visdom og intuisjon.
Drop In priser vinter/vår 2019:
Onsdagsdans med veiledning / 200kr
Klippekort 5 sessions / 900 kr
Frikort / 2300kr
Hjertelig velkommen! Vi danses!

music culture
Nearby hotels and apartments
Kjøpmannsgt 12
Kjøpmannsgata, Trondheim, Norge
Kjøpmannsgt 12
Kjøpmannsgata, Trondheim, Norge