90´er FEST m. S.O.A.P, DANNY KOOL & BUFFALO BOYS

Friday  21 December  2012  11:00 PM    Saturday  22 December  2012 5:00 AM
Save (701) Saved (702)
Last update 19/05/2015
  9

_______________ THE 90s STRIKE BACK! FREDAG D. 21/12 ________
________________ H O S T E D B Y T U B O R G ________________
Sidst ÅRHUS fyrede op under den frække ”90er- og milleniumdance” var i festugen 2012 med blandt andet Mr. President, Dj Aligator live - og det var et brag af en fest, der fik Bubber til at fremstå som en lille dreng i badekarret.

Derfor har vi arbejdet hårdt på at sætte et hold, der kan følge op på succesen her lige op til jul, og efter en del forhandlinger er det lykkedes at booke, de største danske party-fænomener nogensinde.

Det er således med slet skjult stolthed at vi præsenterer: S.O.A.P. - live on stage samt pigernes lillebror DANNY KOOL for første gang nogen sinde på samme scene på Train. De får selskab af Århus eget entertainer team ved navn BUFFALO BOYS. Så nu har vi søstrene i det røde hjørne og drengene i det blå. Hvem der vinder, må du et smut i byen for at finde ud af på fredag på Train.

✪ S.O.A.P
DANNY KOOL
BUFFALO BOYS
Dørene åbner kl. 23.00
Aldersgrænse: min. 18 år
Pris: forsalg TBA / 80KR. i døren
Forsalg link: TBA
VI SES TIL 90'er FESTEN i JULEN PÅ TRAIN!
✪ S.O.A.P.✪
Med internationale hits som ”This Is How We Party” og ”S.O.A.P. Is In The Air” spurtede de to dansk-malaysiske søstre Saseline og Heidi Sørensen lige omkring årtusindeskiftet hele vejen til toppen af poppen - godt hjulpet af sangsnedkeren Remee. I 1999 vandt pigerne grammyer som Årets nye danske navn og Årets danske popudgivelse, mens Remee blev nomineret til Årets producer for debutalbummet ”Not Like Other Girls”.

I de godt 4 år projektet stod på, nåede de at sælge næsten 2 millioner album og singler, primært på Mariah Careys amerikanske pladeselskab Crave. De var så vilde, at Backstreet Boys brugte dem som opvarmning på hele deres amerikanske stadionturné i 1998. Og i 2000 var de med australske Savage Garden på deres Europa turné. S.O.A.P. er altså at regne blandt de absolut største danske dance-succeser, sammen med navne som Cut’N’Move og Aqua.
Danny Kool
I 1999 kom der en ny ”Purung” artist ud af det ny-opstartede selvskab Spin Music. Navnet var Danny Kool, og han kom for alvor på alles læber da han i 1998 udgav Danny’s Jul. I maj måned året efter udgav Danny sin debut plade ved samme navn. Albummet solgte over 80.000 eksemplarer og over 25.000 singler! Danny blev Danmarks kendt på rekord tid for sin unge alder, de flabede tekster og den nye lyd.
I 2000 kom så efterfølgeren ”Styre Verden”, hvilket også blev det sidste album. To år efter meldte Danny han valgt at indstille karrieren.

MEN NU ER HAN TILBAGE!
90’ernes provokerende møgunge mere rap i replikken end nogensinde før. Danny joiner festen på Train med alle de gamle hits som, Danny Kool, Senorita & Party Power Ranger!

BUFFALO BOYS
Fra Miami til Århus, legenderne Kenneth Rothly & Casper V indtager deejaypulten back2back til denne aftens 90'er fest, og sørger for den fortsætter til den lyse morgen. Sammen udgør de duoen Buffalo Boys, og de har skrevet speciale i at gøre pigerne våde mellem benene, mens de får drengene til at pumpe deres bassarm i takt til musikken.

Nearby hotels and apartments
Train