Adventi délután - Szerelmem, Sárdy

Saturday  17 December  2016  3:00 PM    Saturday  17 December  2016 5:00 PM
Save (4) Saved (5)
Last update 18/12/2016
  3

Előadó: DERZSI GYÖRGY színművész, zeneszerző
Vendég: KOVÁCS GÁBOR operaénekes
A történet egy plátói szerelemről, az életen át tartó rajongásról, egy fiatal művész magára találásáról, Sárdy János dalaival fémjelezve.
A kerettörténet egy mai énekes-színész fiatalember válságát mutatja, aki a rá kirótt kényszerpihenőben nemrég elhunyt nagymamája naplóit böngészve néz szembe önmagával is. A legtitkosabb napló a nagymama több évtizedes plátói szerelméről szól.
A részletek segítségével felidéződnek előttünk nemcsak a nagymama kislány- és fiatalkori érzelmei, rajongása, vívódásai és családi eseményei, hanem megrajzolódik egy 20. századi asszony élettörténete, Sárdy élete, sőt a korabeli magyar társadalom képe is.
A kislányból nővé, anyává érő asszony szemszögéből látjuk Sárdy Jánost, aki dunaföldvári kántortanítóként indul tanulni Budapestre, majd meghódítja a közönséget, elbűvöli a szíveket, s egyre népszerűbb, rajongott bonvivánná lesz.
A Meskó Zsolt által írt darab sokrétű. A szívhez szóló történet és dalok mellett az előadás zsenialitása, hogy egyetlen szereplő, Derzsi György színművész alakítja a karaktereket. Sárdy legszebb dalai is felcsendülnek az előadásban.
A darabot Harangi Márta rendezte, kiváló arány érzékkel. Azokat is magával ragadja az est, akik ismerik Sárdy slágereit, és azokat is, akik inkább az előadó miatt jönnek megnézni ezt a rendhagyó operett előadást.
Belépődíj: 2500 Ft/december 12-ig, 2900 Ft/december 12. után.
A belépőjegy tartalmazza egy kávé vagy tea elfogyasztását.
Az előadásra jegyek a Ticketportál internetes jegyértékesítési felületén vásárolhatók, illetve megrendelhetők a knskult@gmail.com és a 20-441-0908 elérhetőségen.

Nearby hotels and apartments
Benczúr Ház
Benczúr u. 27., Budapest, 1068, Hungary

No posts on the event's notice board

Benczúr Ház
Benczúr u. 27., Budapest, 1068, Hungary
Is this your event? Claim it now

Make sure your information is up to date. Plus use our free tools to find new customers.