Alice in Tara Minunilor pe gheata!

COVID-19: many events have been canceled or postponed, please check with the organizer the event status.
Alice in Tara Minunilor pe gheata!
Thu 7 December 2017
Thursday 7 December 2017
8:00 PM - 9:30 PM
Ended

Organizatorii evenimentului 'Alice in Tara Minunilor pe gheata', impreuna cu echipa de parteneri, anunta cu deosebit regret anularea evenimentului ce trebuia sa aiba loc in data de 7 decembrie 2017, ora 20:00 la Sala Polivalenta din Bucuresti.

In ciuda eforturilor depuse, atat cele financiare cat si cele logistice, in pofida campaniilor de promovare atat pe canale media, outdoor cat si pe cele online, se pare ca interesul pentru acest spectacol este foarte redus, avand in vedere numarul EXTREM de mic de bilete vandute (273 in reteaua Eventim si 50 in reteaua Bilete.ro).

Surprinzator este faptul ca toata aceasta stare de fapt este inexplicabila avand in vedere pretul de plecare al biletelor (in perioada de pre-sale ce s-a incheiat in data de 15 noiembrie) care a fost de doar 39 RON!

Compania ICE VISION, detinatoarea licentei si totodata managerul echipei de patinatori participanta la eveniment, si-a manifestat deasemenea dezamagirea pentru aceasta situatie, avand in vedere ca discutam despre un spectacol extrem de apreciat si premiat in toate tarile in care s-a desfasurat...

Pe toti cei care au achizitionat bilete la acest eveniment, ii invitam incepand cu data de 4 decembrie, sa se adreseze companiilor de bilete de la care le-au achizitionat, pentru recuperarea contravalorii acestora.
Va multumim pentru intelegere.

663 Views - 08/12/2017 Last update
Sala Polivalenta
Bucharest, Romania

Are you an event organizer?
Create events for free. They will be immediately recommended to interested users.
Create event

Nearby hotels and apartments

Bucharest, Romania

Discover more events in Bucharest
Discover now


Sala Polivalenta
Bucharest, Romania


Are you an event organizer?
Create events for free. They will be immediately recommended to interested users.
Create event
  1. AgendaCulturala PENTRUCOPII
  2. Alice in Tara Minunilor pe gheata!
 
 
 
 
Your changes have been saved.