Fältstation Öland 2018

Wednesday  9 May  2018  6:00 PM    Sunday  13 May  2018 12:00 PM
Save (64) Saved (65)
Last update 14/05/2018
  704

Fältstation Öland är Fältbiologernas stora vårläger som återkommit under många år. Det passar perfekt som din första aktivitet med oss, det ordnas massor av roliga aktiviteter under den finaste helgen på hela våren. Vi brukar vara över hundra ungdomar från hela landet som är intresserade av naturen som träffas och lär oss tillsammans.

Under lägret sover vi i tält och åker runt med minibussar för att upptäcka Ölands fantastiska natur. Dagarna är fullspäckade med utflykter och grundkurser där du kan få lära dig allt om växter, fågelskådning, geologi, fjärilar, undervattensdjur, miljökamp, fotografi och massa mer. På kvällarna bjuds det på filmhäng, workshops, musik, dans och öppen scen inne i lägerhuset. Du kommer att lära känna många nya fantastiska vänner under lägrets dagar då vi lagar mat i lag, badar och gör utflykter.

Kanske blir det första gången du provar fågelskådning? Kanske blir det tillfälle för årets första bad? Eller så kan det bli helgen då du inser storslagenheten i en liten majviva? Antingen blir det solsken, hellregn eller växlande molnighet. Häng med så får vi se!

FÖR VEM? Du som är 12-25 år och är, eller blir medlem i fältbiologerna. Lägret passar dig oavsett om du är en inbiten fågelskådare, har tagit master i botanik eller bara njuter av en lugn skogspromenad i solsken.
NÄR? 9-13 Maj 2018
​VAR? Grönhögen, Öland
KOSTNAD? Lägret är gratis men deltagaren står för resan och delar av maten. Det finns kostnadsfria samåkningsalternativ samt reseersättning. Mer info om detta finns om du följer länken för praktisk info.

ANMÄLAN:
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeIEeNuTN1-Exe6-34PaKi8SP44byJ1KWpTQW7vl1vlb-oqkQ/viewformusp=sf_link
Sista anmälningsdag: 27/4

PRAKTISK INFO: https://www.faltbiologerna.se/kalendarium/faltstation-oland-2018

Välkommen!
önskar
Ölandskommittén

music
Nearby hotels and apartments
Fältbiologerna