Варна - Даряване на терапии по метода на Рене Мей в Kremena DC

Wed, 11 Oct 2017, 10:00 -
Wed, 18 Oct 2017, 12:00

Варна - Даряване на терапии по метода на Рене Мей в Kremena Dance Center.
Кога? Всяка сряда от 13 до 15 часа.
Къде? В залите на Kremena Dance Center - бул. "Христо Ботев" 1
През миналата и тази година бяха проведени обучения на терапевти по "Емоционална терапия на Рене Мей" в България от инструктор Анилу Физ. Обученията включваха три терапии "Регенеративна терапия на клетката", "Експресивна терапия" и "Хуманитария".
Целта на този вид терапии е стимулиране потенциала на клетката за регенерация, чрез освобождаване на енергийни блокажи на ниво клетка, тъкани, органи, системи. При провеждането на терапиите се постига освобождаване на потискани емоции, физическо напрежение, гнетящи мисли.

"Регенеративната терапия" е лечебна техника, при която се стимулират клетките и нервната система чрез леки докосвания по гръбначния стълб. Терапията помага за изцелението на заболявания причинени от емоционални травми, тревожност, болка, хипертония и дори дегенеративни заболявания.

"Експресивната клетъчна терапия" е техника композирана от Рене Мей, която реорганизира метаболитната енергия в тялото. Чрез осъзнати, точни и координирани движения се позволява увеличаване на енергията в клетките, както и оксигинацията им. Тази техника позволява на тялото да отвори всички циркулаторни пътища, за да може да се насочва енергията където е най-необходима. Помага на органите да са здрави, подобрява имунната система и забавя стареенето.

"Хуманитария" се прави на човека, когато има напрежение в него и клетките му реагират на вливането на енергията на Безусловната любов от доброволеца.Така се получава реакция с кръвта, която стигайки до всички органи и системи в човешкото тяло, предава тази енергия на живота на всяка една клетка.

Според Рене Мей:
– само около 1% от заболяванията ни са генетично обусловени
– около 3% са обусловени от околната среда, храните, напитките и веществата, които поемаме
– а около 96% са обусловени от емоциите ни.
На това залага и "Емоционална терапия на Рене Мей".

Терапийте се прилагат от обучени терапевти-доброволци.
Подходящи са за всички над 12 г. възраст, желаещи да получат точно този вид терапия.

Терапията отнема между 5-10 минути всяка.
Количеството и вида на терапията е по преценка на обучения доброволец, съобразно заявените от Желаещия обстоятелства.

СЪБИТИЕТО ВАЖИ както за желаещи да получат терапия, така и за ТЕРАПЕВТИ, които желаят да дарят терапия! Събитието е дарение от терапевтите към всички.
Очакваме Ви!

Are you an event organizer?

The event will be recommended to interested users.

Kremena Dance Center
бул. "Христо Ботев" 1 (зад Бизнес хотела, паркинга зад "Галaтeя", до учебен център Векторче), Varna, 9000, Bulgaria

Tags

music