AMY'S NIGHT at Three Carrots Irish Pub

Saturday  12 August  2017  8:00 PM    Sunday  13 August  2017 2:00 PM
Save (43) Saved (44)
Last update 14/08/2017
  250

U subotu, 12.avgusta u 20h, organizuje se druženje posvećeno Amy. Uz saradnju sa „The Three Carrots Irish pub“, sa idejom upoznavanja sa predstavom Reflektor teatra Back to Amy, ovaj dan mladih dobiće novo značenje.

Kako je društvo u kome živimo moglo da dozvoli da jedna izvanredna pevačica ostane sama, da grleći sebe otera taj osećaj usamljenosti, od kog je beg pronašla u najgorim porocima koji su je koštali života? Neki su joj govorili da je alkoholičarka i narkomanka, neki su je i pored svega toga cenili, ali retko ko je video mladu osobu sa gomilom problema. Ona je želela samo da peva i stvara. Njeni stihovi nisu bili samo način da se izbori sa svojim demonima, već i suptilna vrsta poziva u pomoć.

The Three Carrots IRISH PUB se nalazi u ulici Kneza Miloša i poznat je po zanimljivim koktelima, prijatnom enterijeru i svirkama. Te večeri imaćete priliku da slušate njene pesme, da se oprobate u pevanju istih i da probate neki od Amy koktela. Biće postavljena i kutija za donacije za predstavu, a ukoliko vas bude zanimalo nešto više o predstavi i tome šta radimo, možete pitati naši ekipu.

Međunarodni dan mladih, održavan 12.avgusta potekao je od UN 1999. godine sa idejom da se podigne svest o brojnim zakonskim i kulturalnim problemima mladih. Svake godine ovaj dan ima drugačiju tematiku, od mentalnog zdravlja do društvene pravde i sprečavanja nasilja. Usamljenost, depresija i zloupotreba droge i alkohola radi bega od istih, bili su problemi sa kojima se Amy susretala i glavne su teme kojima se vodi buduća predstava, koja nije toliko o njoj, koliko o samom umetniku, načinu na koji on sav bol ili ljubav pretvori u umetnost, kao i o svim mladim ljudima sa istim problemima.

Reflektor teatar je nezavisna omladinska pozorišna produkcija, izrasla iz pozorišnog programa organizacije Centar E8. Do sada su realizovane 4 predstave, koje su ukupno brojale nekoliko hiljada gledalaca. Tu pozorište nije zgrada, već ga čine ideje i ljudi, čiji je cilj da se što više uključi publika u stvaralaštvo i same predstave.
Dođite da zajedno svetlimo u mraku!

cinema nightlife
Nearby hotels and apartments
The Three Carrots IRISH PUB
Kneza Milosa 16, Belgrade, 11000, Serbia
The Three Carrots IRISH PUB
Kneza Milosa 16, Belgrade, 11000, Serbia