Anna Stadling

Friday  20 October  2017  7:30 PM    Saturday  21 October  2017 3:00 AM
Save (48) Saved (49)
Last update 22/10/2017
  57

Dörrar 19:30, på scen 20, 180 kr entré!

Förköp släpps 28/8 kl. 14!

Den 15 september kommer Anna Stadling med det nya albumet ”Efter stormen” som är ett samarbete med låtskrivaren och artisten Andreas Mattson som även producerat skivan. Första singeln från det kommande albumet, duetten ”Den här sången är till dig” som släpptes i april, gick direkt in på P4s spellista! Soundet på albumet är popigare och luftigare än vad vi är vana vid när Anna dyker upp med sin musik men så är det ju också en poplegendar av rang som har producerat! Vår ”Emmylou Harris-doftande” sångerska har tagit ett litet kliv från americana-genren till ett lättare sound, en större klangvärld och en drömskare ljudbild, signerat maestro Andreas. Raspigheten och sprödheten finns där fortsatt om än med ett större djup, trots högre tonarter.

”Efter stormen! är fylld av en stark livsluft med stråk av vemod. Just vemodet går som en röd tråd genom hela min karriär, som den norrlänning jag trots allt är. Jag har en amerikansk vän som funderade på hur hon skulle översätta ordet vemod. Så sa hon – Anna, I think I will say sad but beautiful, beautiful but sad”.

I samband med albumsläppet och turné kommer Anna att driva en insamling till förmån för Cancerfonden i Rosa bandets tecken. Insamlingen kommer att bidra till forskningens framsteg och stödja arbetet för att färre ska drabbas och fler ska överleva cancer.

https://open.spotify.com/artist/15xSyYUeEIQphb7lnNojQs

(Äta bör man om man ska orka musik & dans! Och i vårt prisade kök kombinerar vi lika delar av det traditionella och det nyskapande. Välkända råvaror tillagade på oväntat vis, eller vice versa! Bordsbokning de luxe: http://kafedeluxe.se/info&id=73)

music ska education
Nearby hotels and apartments
Kafé de luxe
Sandgärdsgatan 17-19, Växjö, 352, Sweden
Kafé de luxe
Sandgärdsgatan 17-19, Växjö, 352, Sweden
Event from kafedeluxe.se