Sylvester Schlegel + The Hector + Cirkus Livet +Playa del Ingles

Wednesday  26 December  2018  9:00 PM    Thursday  27 December  2018 3:00 AM
Save Saved
Last update 28/12/2018
  290

100 kr avläggs i entré till gillestuga/vardagsrum från kl 21, 150 kr från 23. Precis som på en vanlig helgkväll är entrén till finrummet alldeles FRI ända till stängning 02.30!
Vardagsrummet är öppet dagen lång – från kl 11:30 till 03! Med annandagslunch, glada timmen, fik, glöggkalas, à la carte.
Finrummet & vinkällaren öppnar för middagsservering kl 18 och håller sedan öppet med vinylbar långt in på natten!
Gillestugan (=källaren) öppnar vi kl 20 med fri entré.
Kl. 22: Sylvester Schlegel! För några år sedan gjorde Kostas stolthet & The Arks trumslagarpojke Sylvester Schlegel solo-debut och mello-framträdande. Vi hade honom med band på besök i samband med att han i början av släppte sitt album “Det kommer gå, allting kommer bli bra” i början av 2017. Denna kväll kommer han alena med ackeguran för att bjuda några av hitsen från den plattan liksom låta oss lyssna på de nya låtar han släppt!
https://open.spotify.com/album/5V8zx8UqWvF4JDAswAidiK
22.45: The Hector! När Gustav Hectors hela band vänder hem för att juldoppa med mor passar kökschefen/basisten/popstjärnan på att samla manskapet för en kort spelning! Ni vet vad det handlar om, och gör ni inte det så ta ett lyss nedan:
https://open.spotify.com/artist/1Gu8oDSh6FcL6eL4zsHmks
Kl. 23:30 Cirkus Livet! Växjöbandet Cirkus Livet håller ihop trots att medlemmarna är spridda över landet – i klassiska musikorter som Malmö, Helsingborg & Uråsa! Bandet som bildades 2012 spelar melankolisk indierock med svenska texter. Räkna med hemvändarrock de luxe när en hel rad tidigare stammisar intar vår scen för att sätta våra julvarma hjärtan i brand! Genom ett välriktat klick nedan kan du avnjuta bandets sista singel “När mörkret faller” släppt så sent som nu i augusti:
https://open.spotify.com/album/06Sl19W7WNawOdKJVhQUjf
00:30 Playa del Ingles! Växjös egna italo-party-band puffar upp axelvaddarna på sina vita kostymer för att ta oss med på en synth-seglats till åttiotalets Rimini & kokosoljedoft. Självklart är deras egna dansare med på scen för att höja diskotempen till tropisk nivå! Förlyssna gör ni med en vanlig multi-media-station precis här: https://soundcloud.com/playa-del-ingles
Gillestugan: Våga Stuffa! Det är endast vid utvalda och speciella tillfällen som våra båda spinn-doctors kan byta skalpell och stetoskop mot mixer och grammofon. Detta är en sådan kväll – så ladda för en galen och underbar mix av indierock och -pop som framåt natten toppas med utvalda hiphop och electrostänkare!
Finrummets Vinylbar: Dj Brobacke & Sylle! DJ Viktor Brobacke kommer tillbaks för att skämma bort oss med rocksteady-, reggae- och ska av det gamla gedigna slaget. Toner som annars klingar i klubben Club Killers i huvudstaden! Under kvällen kommer Sylvester Schlegel gästa och bjuda ädel gubbrock, r’n’b från sextiotalet och annat örongodis!
Missar du denna kväll är du galen!

concerts discos nightlife reggae ska party
Nearby hotels and apartments
Kafé de luxe