Arctic Monkeys Real Tribute at Rascekor

Friday  22 March  2019  11:59 PM    Saturday  23 March  2019 4:00 AM
Save Saved
Last update 24/03/2019
  75

Arctic Monkeys tribute Band Stereo Deficit, групата првично беше создадена во средината на 2010 година како резултат на взаемната љубов меѓу тројца браќа према разноврсните прогресивни музики. Подоцна им се придружи и четвртиот член на бендот за најпосле да се оформи Arctic Monkeys tribute band.
Членови на бендот се: Стефан Мијајловиќ (гитара / вокал), браќа Матиќ, Андреа (гитара / вокал), Никола (бас) и Алекс (тапани / вокали). Зад нив бројат многу настапи во земјата и во регионот, а скоро секогаш публиката е воодушевена од нивните изведби на најголемите хитови на Arctic Monkeys.
Видео од нивните изведби може да погледнете на следниов линк:
https://www.youtube.com/watchv=UCchaiYWIkY
На 22-ри Март (Петок) за прв пат во клубот Расчекор во Битола, не очекува одличен концерт.
Влезните билети се пуштени во претпродажба, публиката може да ги набави во Café Pajton, Bitola, по цена од 100ден. На врата 150ден.

concerts food
Nearby hotels and apartments
Rascekor
Партизанска, Битола, Пелагониски Регион, Македонија
Rascekor
Партизанска, Битола, Пелагониски Регион, Македонија