Ateliere de comunicare pentru copii, 6-9 ani

Saturday  22 April  2017  11:30 AM    Saturday  22 April  2017 1:00 PM
Save (48) Saved (49)
Last update 23/04/2017
  490

Ce povesti creeaza copilul tau? Cum sunt personajele imaginate dupa chipul si asemanarea lui? Care sunt zmeii pe care ii doboara in luptele lui de Super Erou?

Povestile copiilor spun aproape totul despre nevoile lor de afectiune, conectare si recunoastere. Ii ajuta sa se simta bine in pielea lor, sa isi comunice starile si sa fie empatici.

Inscrie-ti copilul la atelierele de comunicare smARTkid, modulul pentru categoria de varsta 6-9 ani! Il vom incuraja sa fie curios, curajos, sa experimenteze, sa se exprime, sa fie flexibil si lipsit de prejudecati! In viata reala si in viata imaginara!

Modulul de comunicare destinat copiilor cu varste intre 6 si 9 ani dureaza 4 sedinte, cate o sedinta de 1,30 h , incepand de la ora 11.30, in urmatoarele sambete: 18 martie, 1 aprilie, 22 aprilie si 6 mai.

Locul de desfasurare: Mansarda Copiilor de la Carturesti Verona

Inscrierile se fac pe mail la adresa: liviarosca@gmail.com.

Veti primi pe mail confirmarea inscrierii si detalii organizatorice (despre structura workshop-ului, modalitati de plata, obiectivele SMART de invatare ale fiecarui atelier din modul )

Taxa de participare este 35 de lei – copil pentru fiecare atelier.

Toate materialele folosite in cadrul atelierelor sunt incluse in pret.

Copiii vor lua acasa toate creatiile de tip handcraft si desenele realizate pe durata atelierului.

Antrenorul de creativitate ai acestui modul: Livia Lucan-Arjoca

Beneficii ale atelierelor:
Copiii se vor distra utilizand cuvintele in joaca, isi vor dezvolta abilitatile de comunicare si relationare, se vor imprieteni cu textele literare, isi vor exersa imaginatia si capacitatea de a fi expresivi folosind cuvintele, atitudinea, vocea. Se vor simti confortabil in preajma cartilor.

Despre toate atelierele smARTkid disponibile in acest moment gasiti informatii pe website-ul www.7arte.org, https://7arte.org/home/

Daca sunteti interesati de ateliere smARTkid cu alte teme, sau de ateliere smARTkid destinate altor grupe de varsta, contactati-ne: liviarosca@gmail.com

Va asteptam cu drag la atelierele educative, creative si recreative smARTkid!

workshop
Nearby hotels and apartments
Carturesti
Pictor Arthur Verona 13, Bucharest, 10314, Romania
Carturesti
Pictor Arthur Verona 13, Bucharest, 10314, Romania
Event from 7arte.org