Avasi Borangolás 05.18 Ham Ko Ham, Margaret Island, Ildi Rider

Friday  18 May  2018  6:00 PM    Friday  18 May  2018 11:59 PM
Save (518) Saved (519)
Last update 19/05/2018
  169

3 napos Borangolás pénteki napján változatos programokkal várunk az Avas tetőn, a kilátó előtti ligetben felállított nagyszínpadon.
A kilátónál kialakított Gasztroplaccon a kulináris különlegességekről és finom borokról a Food Truck Show és számos borász gondoskodik.

Program:
18:00 Ham Ko Ham
20:00 Margaret Island
22:00 Ildi Rider

Ham Ko Ham:
A Ham Ko Ham zenekar négy tehetséges fiatalból áll, akik az autentikus cigányzenét helyezik előtérbe. Ham Ko Ham: vagyunk, akik vagyunk. Az elnevezés a személyiségüket, a felhőtlen zenélésüket tükrözi. Több dia­lektusból merítik zenéjüket, és követik a folklór állandó változásait.

Margaret Island:

Dalaikban akusztikus és folkpopos hangzásvilágot elegyítenek össze népzenei elemekkel.Első lemezük 2015 szeptemberében jelent meg Egyszer volt címmel, a második 2016-ban Bakancslista címmel. A zenekar tagjainak elmondása szerint az első lemez a gyermekkor lezárását, egyfajta felnőtté válást szimbolizál.

Ildi Rider:

Ha beskatulyáznánk őket, akkor a legjobb cimke az együttesre a "Bulizenekar" meghatározás lenne. Stílusukba belefér az igényes pop, rythmn & blues, soul és rock jegyek ötvözete.

Vegyétek meg early bird jegyeiteket mielőbb!

További információ és jegyárak:
http://borangolas.hu/jegyek

food blues
Nearby hotels and apartments
Avas Kilátó
Miskolc, Hungary
Avas Kilátó
Miskolc, Hungary
Is this your event? Claim it now

Make sure your information is up to date. Plus use our free tools to find new customers.