B-day After | Teodora Van Context, Nevena Jeremić & Techa

Sunday  13 August  2017  5:00 AM    Sunday  13 August  2017 9:00 AM
Save (59) Saved (60)
Last update 14/08/2017
  415

Spremni za ples? :) Ovog jutra imamo specijalmi rođendanski after i u skladu sa tim i slavljeničko raspoloženje :D
Vidimo se na podijumu za ples ;)

Domaća klupska publika već dobro poznaje Teodoru i njenu vožnju za miks pultom koja varira od deep tech zvuka do minimala, a zbog koje se nikome ne napušta žurka. Njeni setovi osvežavajućih nota uvek otkriju i poneko iznenađenje koje na savršen način upotpune svaki njen performans.

Kao izdanak muzičkog producenta i new media dizajnera, odrasla je u studiju uz zvuke koji su trajno oblikovali njene muzičke afinitete.

Jedanaest godina života u Lisabonu, uticale su na lični muzički izraz za kojim je oduvek tragala: sunčan i dubok, arhaičan i urban, i upravo to postaje Teodorin zaštitni znak muzike koju vrti, a zbog koje nam se ne silazi sa densflora.

Nevena Jeremić pripada generaciji mladih DJ-eva koji gaje veliku ljubav prema elektronskoj muzici i svoju strast žele da podele sa drugima na kreativan i jedinstven način.

DJ-ingom počela je relativno skoro da se bavi, ali se muzikom bavi od detinjstva. Do sad je zabeležila nastupe u nekim od najpopularnijih beogradskih klubova kao što su Tube, Monsun i Šećer, a pored toga imala je i nekoliko nastupa u zemljama regiona. Nastupala je na ovogodišnjem Mikser festivalu i festivalu Devet.

S obzirom na to da se radi o mladom DJ-u, svoj prepoznatljiv zvuk još uvek istražuje, ali u njenim setovima najčešće možete da čujete tech house i techno trake prošarane house i deep house melodijama. Kao i u svemu u životu, tako i u muzici teži jednostavnosti koja je slojevita i kompleksna, i to može da se čuje u njenim setovima. Velika želja joj je da se bavi i produkcijiskim radom.

Vidimo se u subotu od 4 AM!!
Line UP:
------------------------------------------------------------------------------------------

Teodora Van Context
Nevena Jeremic
Techa

------------------------------------------------------------------------------------------
VIDIMO SE!!! :)

music discos
Nearby hotels and apartments
KPTM
Žorža Klemansoa 22, Belgrade, 11000, Serbia
KPTM
Žorža Klemansoa 22, Belgrade, 11000, Serbia