Bli med på barseltreff med Rogalands Avis og Babyshop

Tuesday  19 March  2019  9:30 AM    Tuesday  19 March  2019 1:30 PM
Save Saved
Last update 20/03/2019
  419

Ta med deg babyen din og bli med på barseltreff på Stavanger Forum tirsdag den 19. mars! Goodie bag til alle, mange fine premier og spennende foredragsholdere.
Blant annet får vi besøk av Trond Boye, tidligere ambulansesjåfør og forsker kommer og forteller om sikring av barn i bil. Her kan du lære om hvordan du bruker barnestol og bilbelte riktig på barn.
Barnelege Karoline Lode-Kolz kommer for å snakke om barn og søvn, og ammeveileder Beth Kristin Jåtten er tilstede for å snakke om amming.
me&i international kommer og lar deg kjenne på superdeilige, myke og miljøvennlige barne- og dameklær. Finn superfine kombinasjoner og mønstre som lar deg matche med barna! Me&i er et svensk firma som jobber med salg av dame og barneklær i Sverige, Finland, Tyskland og Norge. Vi sees der!
Det hele startet med to gründermammaer i 2004 – nå har det norske varemerket Easygrow vokst seg til å bli ledende på bestselgende vognposer! Deres økologiske vognposer er trygge for barnet og for miljøet, og på treffet kan du selv se og kjenne på kvaliteten på flere av produktene deres.
Polarn O. Pyret Norge gleder seg til sol og varme, og skal snakke om UV-tøy og om hvordan man bør kle minstemann under de sterke solstrålene den kommende sommeren. De tar også med seg vårens yttertøy, og svarer på alle mulige spørsmål når det kommer til bekledning av barn.
Vitusapotek Løven stiller med gode produkter til baby, og gir 20% rabatt på Vidi barn- og Mustela-produkter under treffet!
Visste du at med Toyota Safety Sense forutser bilen farer og reduserer trafikkulykker? Toyota Sørvest forteller hvorfor du er i trygge hender med deres biler!
Lurer på hvordan trene under og etter graviditeten? Anette Bonnez er fysioterapeut, medisinsk trener, tobarnsmamma og innehaver av House of Movement. Hun er spesialisert innen kvinnehelse, og har et brennende ønske om å formidle trening som beste medisin. På treffet byr hun på en smakebit av kurset Sterk Mamma! Du har også muligheten til å vinne en kursplass på Sterk Mamma-kurs, verdi 1850 kr.
Skoringen - Stavanger er størst på barnesko i Stavanger, og deres kunnskap om barnesko er solid. Riktige barnesko er svært viktig for barnefotens utvikling og Skoringen skal gi gode råd om riktige skotøy til ulike bruk. Skoringen har en egen plattform for vordende og nybakte mødre:
https://www.skoringen.no/barnas-univers/
Coop - litt ditt er også tilstede for å fortelle om sin Änglamark-serie. En bærekraftig, allergivennlig og økologisk serie som både du og barnet ditt vil elske!
Lurer du på om du trenger å forsikre barnet ditt? I så fall hvilken forsikring som er best? Sandnes Sparebank er tilstede for å fortelle deg alt du trenger å vite om barneforsikring og hva som er best for din familie.
Store dager krever spesielle gaver. Gullkilden og EIK barn TM viser flotte og personlige gaveideer til barnas merkedager som fødsel, dåp/navnedag og bursdager.
Babyshop lodder ut en Carena Kobbe reisetrille og en bilstol på treffet.
Mat og kaffe inkludert!

courses
Nearby hotels and apartments
Stavanger Forum
Gunnar Warebergs gate, Stavanger, Norge
Stavanger Forum
Gunnar Warebergs gate, Stavanger, Norge