Barseltreff

Tuesday  19 March  2019  9:30 AM    Tuesday  19 March  2019 1:30 PM
Save Saved
Last update 16/02/2019
  63

Rogalands Avis og Babyshop ønsker velkommen til barseltreff på Stavanger Forum tirsdag den 19.mars!
Trond Boye, tidligere ambulansesjåfør og forsker kommer og forteller om sikring av barn i bil. Her kan du lære om hvordan du bruker barnestol og bilbelte riktig på barn.
Det hele startet med to gründermammaer i 2004 – nå har det norske varemerket Easygrow vokst seg til å bli ledende på bestselgende vognposer! Deres økologiske vognposer er trygge for barnet og for miljøet, og på treffet kan du selv se og kjenne på kvaliteten på flere av produktene deres.
Polarn O. Pyret Norge gleder seg til sol og varme, og skal snakke om UV-tøy og om hvordan man bør kle minstemann under de sterke solstrålene den kommende sommeren. De tar også med seg vårens yttertøy, og svarer på alle mulige spørsmål når det kommer til bekledning av barn.
Vitusapotek Løven stiller med gode produkter til baby, og gir 20% rabatt på Vidi barn- og Mustela-produkter under treffet!
Visste du at med Toyota Safety Sense forutser bilen farer og reduserer trafikkulykker? Toyota Sørvest forteller hvorfor du er i trygge hender med deres biler!
Lurer på hvordan trene under og etter graviditeten? Anette Bonnez er fysioterapeut, medisinsk trener, tobarnsmamma og innehaver av House of Movement. Hun er spesialisert innen kvinnehelse, og har et brennende ønske om å formidle trening som beste medisin. På treffet byr hun på en smakebit av kurset Sterk Mamma! Du har også muligheten til å vinne en kursplass på Sterk Mamma-kurs, verdi 1850 kr.
Coop - litt ditt er også tilstede for å fortelle om sin Änglamark-serie. En bærekraftig, allergivennlig og økologisk serie som både du og barnet ditt vil elske!
Lurer du på om du trenger å forsikre barnet ditt? I så fall hvilken forsikring som er best? Sandnes Sparebank er tilstede for å fortelle deg alt du trenger å vite om barneforsikring og hva som er best for din familie.
Babyshop lodder ut en Carena Kobbe reisetrille på treffet.
Vi slipper flere spennende aktører etterhvert!
Pris kr. 150,-
Salg av mat og drikke.

courses
Nearby hotels and apartments
Stavanger Forum
Gunnar Warebergs gate, Stavanger, Norge
Stavanger Forum
Gunnar Warebergs gate, Stavanger, Norge
Is this your event? Claim it now

Make sure your information is up to date. Plus use our free tools to find new customers.