Bevezetés a non-verbális nyelvezetbe - Dr. Ralph Helmut Stammsen testbeszédkutató előadása

Saturday  17 January  2015  3:00 PM
Save (1) Saved (2)
Last update 19/05/2015
  2

A Franciaországból érkező előadó hazánkban is szeretné az érdeklődők elé tárni a humánetológia terén végzett évtizedes kutatásainak eredményét.
Stammsen úr csodagyerekként indult (14 évesen érettségizett, 18 évesen szerezte meg első diplomáját) a világ több egyetemén tanított, hét könyvet publikált a témában. Tanulmányozta a kifejezetten testbeszéddel kommunikáló állatfaj – a lovak, vadlovak – viselkedését, s ebből levont következtetései újszerű megközelítésbe helyezik a humánetológiát.
Az első előadás címe: Ló – ki vagy te?
A második előadás az őszinteség és hazugság témáját boncolgatja.
Dr. Ralf Helmut Stammsen jelenleg a Francia Igazságügyi Hivatal külső munkatársaként dolgozik mint szakértő, súlyos bűntények elkövetőinek, illetve sértettjeinek testbeszédét tanulmányozza, majd értékeli az igazság felfedése, ezáltal a helyes bíráskodás érdekében.
Az általa felvázolt ismeretek hasznos szolgálatot tesznek szinte bármely szakmában, ahol sok múlik az embertársainkkal való kommunikáción, legyen az oktatás, üzletkötés, egészségügy stb., illetve a lovasszakmákban is segítséget nyújtanak.
Belépődíj: 3000 Ft/alkalom
Előzetes regisztráció a info@drstammsen.com címen.
A helyszínen is lehet jegyet venni, de amennyiben a regisztráltak a rendezvényt megtöltik, úgy kérdésessé válhat a bejutás.

Nearby hotels and apartments
Benczúr Ház
Benczúr u. 27., Budapest, Hungary

Benczúr Ház Commento inserito tramite Facebook
-- 06/01/2015 10:57
Benczúr Ház
Benczúr u. 27., Budapest, Hungary
Is this your event? Claim it now

Make sure your information is up to date. Plus use our free tools to find new customers.