Bike Fest Park Jezero

Sunday  15 October  2017  1:00 PM    Sunday  15 October  2017 3:00 PM
Save (183) Saved (184)
Last update 16/10/2017
  115

Centar za sport i rekreaciju u saradnji sa Giro di Sarajevo i uz podršku općine Centar Sarajevo vam donose još jedan sjajan biciklistički događaj za ispraćaj ovogodišnje sezone!

Mala raja: Okupljamo se na parkingu stadiona Koševo u 13 sati i uz veliku zabavu uz animatore, biciklistički poligon, balone, slatkiše, sokiće učimo kako pravilno voziti bicikl, šta su dijelovi bicikla i čemu služe, a naši prijatelji iz M-Bike Shopa će vam pokazati i kako se neki od tih dijelova popravljaju! Znanje je najveće bogatstvo, zato učite s nama!

Velika raja: Podržite malu raju jer će ona podržati i vas na time trial trci koja će uslijediti u 14 sati u parku Jezero - Betanija! Prijave isključivo na licu mjesta uz ograničen broj mjesta. Ko se prvi prijavi, taj će se i utrkivati! Pravila su vrlo jednostavna - svi vozite protiv sata, pojedinačno kroz biciklističku stazu u parku, na kojem god modelu bicikla mislite da ćete biti najbrži. Prva trojica osvajaju medalje i poklon bonove u M-Bike Shopu!

A za kraj, veliko iznenađenje za najmlađe bicikliste - onaj baš baš najmlađi dobija poseban poklon, a svi ostali učesnici starosti do 7 godina po okončanju trke kreću u svoju trku, s biciklima ili ne. Organizujemo potragu za blagom u parku, ko nađe nagradni paket - njegov je!

Dođite da se družimo i sjajno zabavimo! Naši prijatelji, Coca Cola Hellenic, QUICKIE, Dukat Fit, M-BIKE SHOP, Franz Ferdinand Hostel Sarajevo, Bracom SportShop Sarajevo, Only One doo su za sve posjetioce pripremili osvježenje i poklone! Hvala i našim vjernim medijskim partnerima: Klix.ba, Antena Sarajevo, Radio Mix i BikeMagazin!

Učešće na svim događajima je besplatno!

Dobrodošli!

sports party shooting range
Nearby hotels and apartments
Asim Ferhatović Hase Stadium
Patriotske Lige 35, 71000
Asim Ferhatović Hase Stadium
Patriotske Lige 35, 71000