Birdman / Dream a little bit

Tuesday  30 May  2017  6:00 PM    Saturday  10 June  2017 7:00 PM
Save (163) Saved (164)
Last update 11/06/2017
  11

BIRDMAN-sau OMUL-PASARE este o tema ce ma preocupa intens de multa vreme si deriva dintr-un citat al lui Nichita Stanescu, citat ce spune ca oamenii sunt pasari cu aripile pe dinauntru. Este despre oameni dar si despre ei pe dinauntru, despre cele mai complicate si sensibile sentimente. Aripile „interioare”, ce nu pot fi vazute, prind viata in sculpturile mele, transforma forma umana si ii adauga un sentiment de libertate si joaca, de bucurie si eliberare.
Lucrarile isi vor concentra forta in picioarele frumoase, sculptate cu grija, ce vor exprima intr-o forma concentrata frumusetea corpului uman, si in aripi, deasemenea lucioase si polisate si pretioase ca simbol al spiritului, al sufletului, al trairilor interioare.
( Ileana Oancea)

DREAM A LITTLE BIT” ne poartă într-un loc ce se află deja înauntrul nostru.
Acest “loc” ne defineşte ca indivizi şi ne călăuzeşte mereu, fie că suntem sau nu, conştienţi de asta; un loc nemărginit: copilaria.
Seria de lucrări invită adultul să retrăiască ipostaze ale copilăriei şi să mai viseze, fără barierele şi opreliştile, de cele mai multe ori, autoimpuse.
Să ne reconectăm pentru o clipă la copilul din noi, şi să fantaziem nestingheriţi la momentele în care descopeream lumea din jurul şi din interiorul nostru. (Andreea Floreanu)

Nearby hotels and apartments
Art Yourself Gallery
51 Dacia Bvd. First Floor, Bucharest, 10406, Romania

No posts on the event's notice board

Art Yourself Gallery
51 Dacia Bvd. First Floor, Bucharest, 10406, Romania
Is this your event? Claim it now

Make sure your information is up to date. Plus use our free tools to find new customers.