Borbély Műhely feat. Tompos Kátya - Szentendrei Teátrum

Saturday  11 August  2018  8:00 PM    Saturday  11 August  2018 9:30 PM
Save Saved
Last update 12/08/2018
  14

Esőhelyszín: Dunaparti Művelődési Ház, Barlang (Duna-korzó 11/a.)
Borbély Mihály – fúvós hangszerek
Horváth Balázs – bőgő
Tálas Áron – zongora
G. Szabó Hunor – dob
Vendég: Tompos Kátya – ének
A Borbély Műhely Jazz klub házigazdái különleges műsorral lépnek fel a Barcsay-udvarban. Vendégük a méltán népszerű Tompos Kátya színész/énekes, aki magabiztosan kalandozik a különféle zenei műfajok világában. Nyáresti koncertjükön balkáni dallamok és régi magyar slágerek feldolgozásai, valamint jazz örökzöldek is felcsendülnek.
Az Artisjus, eMeRTON, Lovagkereszt, Szabó Gábor– és Liszt-díjas, a Vujicsics együttes tagjaként pedig Kossuth-díjat is elnyert Borbély Mihály hazánk egyik legsokoldalúbb multi-instrumentalistája, aki felbukkanhat autentikus népzenei, jazz vagy kortárs zenei produkciók szólistájaként, kompozícióit pedig jeles kamaraegyüttesek és szimfonikus zenekarok szólaltatják meg. Horváth Balázs és a Junior Príma–díjas Tálas Áron a Borbély Műhely ritmusszekciójának biztos tagjai, mindketten a hazai jazz élet kiemelkedő muzsikusai, a The Qualitons front¬embereként is ismert G. Szabó Hunor pedig 2018 januárjában csatlakozott a zenekarhoz. A Borbély Műhely eddig megjelent négy albuma közül kettő is elnyerte a Gramofon zenei magazin kritikusi szavazásán „Az év jazz lemeze” elismerést.
A Junior Príma– és Jászai-díjas Tompos Kátya igen fiata¬lon került a hazai színésztársadalom élvonalába. Színházi és filmszerepei mellett két szólólemeze is megjelent, a Keresztül Európán (2013) és a Holdjárat (2017) egyaránt bizonyítják kimagasló zenei tehetségét.
Belépőjegy: 2000 Ft
Diák- és nyugdíjas jegy: 1000 Ft Igazolvány felmutatásával
JEGYVÁSÁRLÁS
Tourinform Szentendre
2000 Szentendre, Dumtsa Jenő u. 22.
Telefon: +36 26 317 965, +36 26 317 966
E-mail: tdm@szentendre.hu
Nyitva: hétfőtől csütörtökig: 10-18 óráig,
péntek-vasárnap: 10-20 óráig
OTP SZÉP kártyát, illetve a Szentendrei
Kulturális Központ utalványát elfogadjuk.
Budapesten és vidéken:
Az Interticket országos hálózatában: jegy.hu
Online: szentendreiteatrum.hu, szentendre.jegy.hu
A helyszíneken, a programok kezdése előtt 1 órával.

jazz