Bűvész Tábor Moltész Gyula (Mollini Bűvész) vezetésével

Monday  21 August  2017  9:00 AM    Friday  25 August  2017 4:00 PM
Save (10) Saved (11)
Invite friends

Táborvezető: Moltész Gyula (Mollini bűvész)

1979-ben kezdte el a bűvészetet, gyerekként. Az akkori Corodini Bűvész Klubban tanulta a bűvész mesterséget, Mestere Gálházi István volt, ő szerettette meg vele a bűvészkedést, ő volt a századvégi magyar bűvésztársadalom életben tartója, akinek pályája elindításában sokat köszönhet. Az innen következő tíz esztendő szakmai megmérettetésekkel telt mind itthoni, mind külföldi neves versenyeken. Később az ORI-nál (Országos Rendező Iroda) szerezte meg működési engedélyét artista (bűvész) szakon, amely engedélyt az Állami Artistaképző Intézettel közösen állítottak ki. Ezután a hazai és külföldi szereplések, vendégszereplések, gálaműsorok után megalapította a jelenleg is aktívan működő Mollini Bűvész Klubot, ami további ápolása a honi bűvészetnek, bűvész-képzésnek. Az oktatás során neves színházak kérték szakmai segítségét, valamint érdeklődése folytán bele-bele csöppent a gyerekzene írásba, színdarabjátszásba.

CORODINI ORSZÁGOS BŰVÉSZ EGYESÜLET
A bűvészkedés elindulása itt kezdődött, persze akkor még Corodini Bűvész Klubként. A bűvészet akkoriban, azóta is visszatérni nem látszó érdeklődést tanúsított. Igazi csapatszellemben működött minden és mindenki. Trükkök egymás hegyén-hátán, fellépések, ismerkedés az új világgal, rendszeres összejövetelek - amolyan bűvész kánaán.
A Corodini Bűvész Egyesületben való részvéte mindig is töretlen volt, miközben az egyesület folyamatosan megújult. A munkája mellett szívügyének tartotta mindig is a hazai bűvészet sorsát, ezt megbecsülve 1999-től már elnök-helyettesi tisztségben tehette még hatékonyabbá.

MOLLINI BŰVÉSZ KLUB
Jelenleg bűvész-képző oktatás folyik még Budaőrsön, a Mollini Bűvész Klub által a helyi érdeklődők számára is.
Mollini Bűvész Klubok működtek már Csepelen, Angyalföldön, Kispesten, Rákoskeresztúron, jelenleg pedig a VII. kerületben (Almássy tér) és az említett Budaőrsön.

A táborba lehet már jelentkezni!

Korosztály: 8 éves kortól

Részvételi díj napi kétszeri étkezéssel: 17.000 Ft
A tábort minimum 9 fő jelentkezésével tudjuk elindítani.

Amit hoznod kell magaddal: 1 csomag francia kártya és egy csomag magyar kártya

Jelentkezni az Újpalotai Közösségi Házban lehet!
(1157 Budapest, Zsókavár utca 15.)

art

No posts on the event's notice board

Is this your event? Claim it now

Make sure your information is up to date. Plus use our free tools to find new customers.