Classes Ioga per Nens. Mireia. Omshanti, Dimecres 17:20

Wednesday  24 April  2019  5:20 PM    Wednesday  24 April  2019 6:20 PM
Save Saved
Last update 25/04/2019
  186

Recurring event

Classes Ioga per Nens. Mireia. Omshanti, Dimecres 17:20
From 20 Mar 2019 to 20 Mar 2019
Go to the event

Per a nens i nenes d'entre 7 i 12 anys. Portem 10 anys oferint classes, tallers i formacions en ioga per nens i seguim il·lusionats com el primer dia.
Els elements amb els juguem a classe són...
ASANES O POSTURES, treball del cos a través de les asanes, postures. Flexibilitzant, tonificant i adquirint consciència corporal, tant en moviment com en quietud, a través de les postures relacionades amb animals, la relaxació i els karanes (com per exemple la salutació al sol, la salutació a la lluna, la salutació de l’àguila...).
PRANAYAMA O RESPIRACIÓ, respiració conscient. Jugar amb els diferents tipus de respiració per la classe de Ioga i com a eina per el dia a dia.
MEDITACIÓ, concentrar la ment a través del joc, amb la construcció i meditació amb mandales, espelmes o imatges creades per un mateix. Crear uns instants de silenci per escoltar-nos a nosaltres mateixos.
JOCS, recurs per escalfar el cos i trencar el gel. Jocs d’expressió corporal, exterioritzant el que som i experimentant amb noves maneres d’actuar i sentir. Jocs de cooperació, creant unió per desenvolupar el treball en equip i crear un sentiment de seguretat i pertinença dins el grup. Jocs creatius per tal de despertar al màxim les capacitats de l’infant.
SATSANG O FILOSOFIA, literalment significa reunió de savis. Es tracte d’un espai de reflexió en grup al voltant de valors i actituds, a partir de contes, llegendes i experiències pròpies dels nens i nenes.
Dimecres de 17.20 a 18.20
amb Mireia Castellsagué
www.omshanti.cat | alegria@omshanti.cat

music philosophy
Nearby hotels and apartments
Omshanti Granollers
Carrer de Londres, Granollers, CAT, España
Omshanti Granollers
Carrer de Londres, Granollers, CAT, España
Event from omshanti.cat