Concertul Tradițional de Anul Nou

Monday  30 December  2019    Monday  30 December  2019
Save Saved
Last update 23/08/2019
  170048

Cel mai îndrăgit eveniment al Orchestrei Simfonice București, Concertul Tradițional de Anul Nou 2020, a ajuns la cea de-a VII-a ediție. În cadrul unui nou concert din Stagiunea #SalutCULTURA! care poate fi considerat mai degrabă un spectacol eveniment, Orchestra Simfonică Bucureşti și dirijorul Nicolae Moldoveanu vă invită să luați parte la o seară memorabilă în care veți avea ocazia să ascultați în exclusivitate muzică clasică de cea mai buna calitate, alături de multe alte surprize.

În încheierea celei de-a doua ediții ale Stagiunii SalutCULTURA, o serie de 12 concerte și evenimente culturale susținute la Sala CinemaPRO, Orchestra Simfonică București revine pe scena Sălii Palatului. Luni, 30 decembrie 2019, concertul extraordinar va avea loc începând cu ora 19.00.

Numită în presa de specialitate drept “o capsulă de forță si pasiune”, Orchestra Simfonică București va interpreta o selecție specială de piese celebre din muzica clasică.

Se reunesc, astfel, pe aceeaşi scenă unii dintre cei mai buni şi talentaţi artiști care, indiferent pe câte continente au cântat şi vor mai cânta, vor avea întotdeauna bucuria de a se reuni pentru a împărtăși bucuria muzicii.

Fondată în anul 2007, Orchestra Simfonică București - Bucharest Symphony Orchestra este un ansamblu muzical românesc de prim rang. A fost înființată de trei tineri muzicieni ambițioși, reunind în componența sa cei mai valoroși artiști instrumentiști din România. Din dorinta de a oferi iubitorilor de muzica posibilitatea de a intra in contact cu muzica de calitate, Orchestra Simfonică București a dezvoltat concepte muzicale originale si novatoare, transpuse pe scena stagiunii anuale Salut CULTURA!.

Misiunea Orchestrei Simfonice Bucuresti este promovarea excelenței în muzică si atragerea tinerilor către sălile de concert.

Parteneri: PONSA, Texcargo, EVconnect.ro
Pentru mai multe informatii despre Orchestra Simfonica Bucuresti, accesati https://fb.com/bucharest.symphony.orchestra și https://osb.org.ro.

Bilete online - PRESALE 50%

https://symph.us/concertul-traditional-de-anul-nou-2020

VIP - Presale - 125,00 lei
Categoria I - Presale - 100,00 lei
Categoria II - Presale - 75,00 lei
Categoria III - Presale - 50,00 lei
Categoria IV - Presale - 30,00 lei

Pentru detalii
Tel: (+4)0723958111
Email: info@osb.org.ro

Biletele pot fi achizitionate la casieria Salii Palatului si online pe 
https://symph.us/concertul-traditional-de-anul-nou-2020

music concerts festivals acoustic ambient classical dance indie jazz pop synthpop soul progressive latin american
Nearby hotels and apartments
Sala Palatului, Strada Ion Câmpineanu, București, Romania
Strada Ion Câmpineanu, București, Municipiul București, Romania
Sala Palatului, Strada Ion Câmpineanu, București, Romania
Strada Ion Câmpineanu, București, Municipiul București, Romania
Event from osb.org.ro
Telephone: 40723958111
Dress Code: Smart casual