Dan očarljivih rastlin

Friday  19 May  2017  3:00 PM    Friday  19 May  2017 5:00 PM
Save (107) Saved (108)
Last update 20/05/2017
  53

V drugi polovici maja bosta očarljivost in pomen rastlin na našem planetu ponovno v središču zanimanja, saj bodo po vsem svetu na pobudo evropske organizacije za raziskave rastlin EPSO (ang. European Plant Science Organisation)potekali številni dogodki ob četrtem mednarodnem Dnevu očarljivih rastlin. V Sloveniji bomo Dan očarljivih rastlin, izvedbi katerega se bo ponovno pridružil tudi Nacionalni inštitut za biologijo, obeležili že šestič, saj ga kljub temu, da v svetovnem merilu obeležuje le vsako drugo leto, v Sloveniji pod okriljem Slovenskega društva za biologijo rastlin obeležujemo vsako leto.
Letos bo osrednji dogodek Dneva očarljivih rastlin za individualne obiskovalce odprl svoja vrata v petek, 19.5.2016 od 15h do 17h v Biološkem središču (Večna pot 111, Ljubljana), kjer bodo potekali praktični prikazi na stojnicah, delavnice in kvizi, na katerih se bodo šolarji, mladi, družine z otroki in vsi ostali zainteresirani obiskovalci lahko seznanili z rastlinami in navdušijo z njihovo raznolikostjo.
Udeležba je brezplačna. Vljudno vabljeni! Celoten program dogodkov ob Dnevu očarljivih rastlin na: http://www.plantslo.org/dan_rastlin/index.php.

culture
Nearby hotels and apartments
Nacionalni inštitut za biologijo
Večna pot 111, Ljubljana, 1000, Slovenia

No posts on the event's notice board

Nacionalni inštitut za biologijo
Večna pot 111, Ljubljana, 1000, Slovenia
Is this your event? Claim it now

Make sure your information is up to date. Plus use our free tools to find new customers.