Events.com apps

Dinamarca

Dinamarca
Image from tickx.co.uk
Event ended

Dinamarca transcorre bàsicament durant els anys de l’ocupació alemanya d’aquest país en el curs de la II Guerra Mundial. Convertida en protectorat, es va permetre als danesos conservar una part de les seues institucions, fins que la consolidació dels moviments de Resistència, el pèssims resultats electorals dels simpatitzants amb el nazisme i les revoltes populars per l’empitjorament de l’economia, van acabar amb els privilegis i van endurir considerablement la repressió.
La vida del pastor Kristen Nielsen no es pot considerar una vida feliç. Assetjat per dubtes de fe somia amb l’èxit en una carrera literària que no interessa a ningú. Casat amb una dona a la que la malaltia ha convertit en un vegetal, tracta de calmar les seua sexualitat malaltissa visitant regularment Brita, una prostituta a la que acabarà convertint primer en la seua majordoma, i després en la seua dona, fets tots aquests que li impediran també prosperar en la carrera eclesiàstica.
Solvej Nielsen, la filla del primer matrimoni del pastor, ha trencat amb ell després d’uns tèrbols episodis esdevinguts durant la seua adolescència, i ara és una actriu consagrada. De temperament difícil, sotmesa a constants daltabaixos, és la protegida de Frederik Lund, productor teatral i ocasional amant. El seu inestable equilibri emocional es veurà fortament alterat quan entre en la seua vida Anika Rhode, una jove escriptora, amb la que establirà una intensa relació sentimental i professional. Anika acabarà unint-se a la Resistència danesa, i enfrontant-se amb Frank Holt, membre destacat dels grups paramilitars pronazis i antic company d’estudis de Frederik Lund.

El PREU JOVE se aplicará a personas de hasta 30 años, con acreditación de la edad, para todas las funciones excepto las matinales. Con la tarjeta Carnet Jove, se podrán adquirir 2 entradas a Preu Jove.

Views - 20/10/2019 Last update
trade shows
Teatre Rialto
Teatre Rialto, València, 46002, ES
Create an event
Create events for free. They will be immediately recommended to interested users.
Nearby hotels and apartments
Teatre Rialto, València, 46002, ES
Discover more events in Valencia
Discover now
Discover more events in Valencia
Discover now
Teatre Rialto
Teatre Rialto, València, 46002, ES
Create an event
Create events for free. They will be immediately recommended to interested users.
  1. Valencia
  2. Dinamarca
 
 
 
 
Your changes have been saved.