Divlje Svinje - Promocija albuma `Ne gledajte televiziju`

Wednesday  14 March  2018  8:30 PM    Wednesday  14 March  2018 11:30 PM
Save (53) Saved (54)
Last update 15/03/2018
  1141

U februaru, novosadski bend Divlje Svinje potpisao je ugovor o izdavanju debi albuma "Ne gledajte televiziju" sa kućom Metropolis Music. U sredu 14.3. promovisaće izdanje nastupom u Muzička kuća Metropolis. Koncert počinje u 20:30.

-----------------------------------
Divlje Svinje su pank rok bend iz Novog Sada, nastao početkom 2016. godine. Čine ga Aleksa Pogrmić (glavni vokal i gitara), Frane Malenica (bubanj), Stevan Mijučić (gitara i bek vokal) i Novelja Korać (bas gitara i bek vokal). Nakon godinu dana predanog rada, 2017. Svinje izlaze iz vežbaonice i u novosadskom studiju "Alpha" snimaju svoj album prvenac "Ne gledajte televiziju" i spot za naslovnu numeru.

Bend počinje i sa nastupima, kojih do sada ima preko 20. Najznačajniji su nastupi na "Palančkom Dunav Festu" u Bačkoj Palanci, "Kontrafest" u Bečeju, festivalu "Ispitni Rock" u Novom Sadu. Do sada je bend delio binu sa imenima kao što su Goblini, Brkovi, Dža ili Bu, Gužva u 16-ercu, i mnogim drugim...

U svrhu promocije albuma snimljena su još dva spota i kontaktirani brojni (pretežno online) mediji na kojima je bend naišao na veoma pozitivne komentare.

Takođe bend je prisutan i aktivan na društvenim mrežama. Pored gore navedenog facebook profila, album benda možete poslušati na http://divljesvinje.bandcamp.com, a sve spotove možete pogledati na zvaničnom Youtube kanalu: http://www.youtube.com/divljesvinje.

music concerts cinema
Nearby hotels and apartments
Muzička kuća Metropolis
Makedonska 21, Belgrade, 11000, Serbia
Muzička kuća Metropolis
Makedonska 21, Belgrade, 11000, Serbia