Eisberg - FitBalance Aréna

Sunday  25 November  2018  9:00 AM    Sunday  25 November  2018 5:00 PM
Save Saved
Last update 26/11/2018
  283

Eisberg FitBalance Aréna
Fitness - Expó - Konferencia
2018 novemnber 25. 10:00
Papp László Budapest Sportaréna
Közép –Európa legnagyobb fitness és életmód rendezvénye kerül megrendezésre Budapesten!
részletes program letölthető:
https://fitbalance.hu/wp-content/uploads/Eisberg-FitBalance-Arena-2018.11.25-program.pdf
FitBalance Magyarország egyik vezető fitnesz, wellness, valamint az egészséges életmód kedvelőinek egynapos egészség expója és mozgás fesztiválja, amely 2006 óta évről - évre növekvő sikerrel és látogatótáborral hagyományosan évente kétszer kerül megrendezésre! Az elmúlt 12 évben, immár a 28.! FitBalance programon vagyunk túl, amelyeken megközelítőleg több százezer résztvevőt sikerült megmozgatnunk! A helyszínen 20 színpadon közel 200 oktató, valamint a legnevesebb prezenterek tartanak órákat!
A rendezvény különlegessége, hogy a szakmai programokon túl, a FitBalance folyamatosan arra törekszik, hogy az aerobik és fitness órák mellett olyan programokat kínáljon a látogatóknak, amelyek szorosan kapcsolódnak az egészséges életmódhoz, és valóban gyakorlati tanáccsal, prevenciós tevékenységekkel és szűrőprogramokkal látják el az érdeklődőket. A fitness és életmód expón mintegy 100 kiállító várja az érdeklődőket az egészségügyi szűrések keretében különböző szűrővizsgálatok látogatására lesz lehetőség. Ismét csatlakozik az esemény programjába a fitness, mint versenysport. így a BioTechUSA – FitBalance Testépítő és Fitness Nemzetközi Kupa, újdonság a Gyerek Fitness Kupa, valamint a FitBalance FitModel verseny is, ahol a fődíj 1.000.000.- ft készpénz a nyertes számára.
A FitBalance sikerét nem csak az egészséges életmódot övező egyre növekvő érdeklődésnek, hanem a kiváló szakmai gárdának, vezetőségnek köszönheti, akik tapasztalatukkal és szakértelmükkel szavatolják a rendezvény magas színvonalát. Természetesen minden regisztrált résztvevő számára biztosítjuk az ajándékcsomagot a korlátlan ásványvíz fogyasztást, amit a belépő ára tartalmaz! Az eseményen ingyenes gyerekmegőrző működik!
A rendezvényen gondoltunk a családokra is, szakképzett pedagógusokkal, sportos gyermekmegőrzővel is készülünk, ennek megfelelően 14 éves kor alatt az eseményre díjmentes a belépő!részletes infók: www.fitbalance.hu ,
Belépőjegyek kedvezményes 2890-ft-os áron a BioTechUSA shopokban és online az alábbi linken érhetőek el. www.ticketa.hu

expos sports
Nearby hotels and apartments
Stefánia út. 2., Budapest, Hungary, 1143
2 stefánia út., budapest, 1143, hungary
Stefánia út. 2., Budapest, Hungary, 1143
2 stefánia út., budapest, 1143, hungary
Is this your event? Claim it now

Make sure your information is up to date. Plus use our free tools to find new customers.