Esküvő Kiállítás 2019.

Saturday  26 January  2019  10:00 AM    Sunday  27 January  2019 6:00 PM
Save Saved
Last update 28/01/2019
  112

BDPST Esküvő Kiállítás 2019 - Papp László Budapest Sportaréna
A kétnapos rendezvényt már 15 éve rendezik meg – ezúttal 2019. január 26-27-én. Ez a hétvége csakis az esküvőről szól, hiszen itt minden megtalálható lesz, ami a Nagy Nap tökéletes megszervezéséhez kell. A kínálat szerteágazó és minden igényt kielégítő, a rendezők nemcsak a házasulandókra, hanem a bálokra és egyéb családi eseményekre készülőkre is gondolnak. A menyasszonyi ruha kínálatban megtalálhatók lesznek a neves külföldi divatcégek 2019-es legújabb modelljei, de a magyar készítők is szebbnél szebb ruhákkal várják a jegyeseket.
Magyarországon először látható a világhírű designer, GALIA LAHAV menyasszonyi Show-ja!
A páratlan szépségű esküvői ruhákat így közelebbről is megcsodálhatjuk egy külföldi szalon képviseletében ezen a hétvégén.
A látogatók ezen kívül még- a gazdag kínálat mellett- nyitástól zárásig további programokat nézhetnek a nagyszínpadon, így menyasszonyi ruha-, fodrász- és virágkötészeti bemutatókat, valamint zenés-táncos műsorokat is.
Idén több újdonsággal is készülnek a szervezők. A Wedding seminar keretén belül egy beszélgetős, interaktív programra invitálják a közönséget. Ezen a kis színpadon olyan esküvővel kapcsolatos témákról beszélgetnek szakértőkkel, meghívott előadókkal, melyek hasznosak lehetnek a készülődéshez.
Immáron harmadik alkalommal rendezik meg a Virágkötők, Virágkereskedő Vállalkozók Magyarországi Szakmai Egyesületével karöltve az Esküvői Csokor versenyt. A pályázó csodaszép csokrokat meg lehet tekinteni, sőt szavazni is a közönségdíjasra, de ami még izgalmasabb, a kiállítás végén a tombola sorsoláson valamennyit meg is nyerhetik a sok egyéb ajándék felajánlás mellett.
Aki pedig aprósággal érkezik, azok igénybe vehetik az ingyenes gyermekfelügyeletet is!
Nyitva tartás: 2019. január 26-án, szombaton 10-18, január 27-én, vasárnap10-18 óráig.
További információ: www.eskuvo-kiallitas.hu, www.eskuvoi-kiallitas.hu
Kövessenek minket: Facebook: BDPST Esküvő Kiállítás Papp László Budapest Sportaréna Instagram: @eskuvokiallitas_sportarena

culture
Nearby hotels and apartments
BudapestArena
Budapest, Magyarország
BudapestArena
Budapest, Magyarország
Is this your event? Claim it now

Make sure your information is up to date. Plus use our free tools to find new customers.