Esküvő Kiállítás 2019.

Saturday  26 January  2019    Sunday  27 January  2019
Save Saved
Last update 13/01/2019
  47

Recurring event

BDPST Esküvő Kiállítás 2019 - Papp László Budapest Sportaréna
A kétnapos rendezvényt már 15 éve rendezik meg – ezúttal 2019. január 26-27-én. Ez a hétvége csakis az esküvőről szól, hiszen itt minden megtalálható lesz, ami a Nagy Nap tökéletes megszervezéséhez kell. A kínálat szerteágazó és minden igényt kielégítő, a rendezők nemcsak a házasulandókra, hanem a bálokra és egyéb családi eseményekre készülőkre is gondolnak. A menyasszonyi ruha kínálatban megtalálhatók lesznek a neves külföldi divatcégek 2019-es legújabb modelljei, de a magyar készítők is szebbnél szebb ruhákkal várják a jegyeseket.
Magyarországon először látható a világhírű designer, GALIA LAHAV menyasszonyi Show-ja!
A páratlan szépségű esküvői ruhákat így közelebbről is megcsodálhatjuk egy külföldi szalon képviseletében ezen a hétvégén.
A látogatók ezen kívül még- a gazdag kínálat mellett- nyitástól zárásig további programokat nézhetnek a nagyszínpadon, így menyasszonyi ruha-, fodrász- és virágkötészeti bemutatókat, valamint zenés-táncos műsorokat is.
Idén több újdonsággal is készülnek a szervezők. A Wedding seminar keretén belül egy beszélgetős, interaktív programra invitálják a közönséget. Ezen a kis színpadon olyan esküvővel kapcsolatos témákról beszélgetnek szakértőkkel, meghívott előadókkal, melyek hasznosak lehetnek a készülődéshez.
Immáron harmadik alkalommal rendezik meg a Virágkötők, Virágkereskedő Vállalkozók Magyarországi Szakmai Egyesületével karöltve az Esküvői Csokor versenyt. A pályázó csodaszép csokrokat meg lehet tekinteni, sőt szavazni is a közönségdíjasra, de ami még izgalmasabb, a kiállítás végén a tombola sorsoláson valamennyit meg is nyerhetik a sok egyéb ajándék felajánlás mellett.
Aki pedig aprósággal érkezik, azok igénybe vehetik az ingyenes gyermekfelügyeletet is!
Nyitva tartás: 2019. január 26-án, szombaton 10-18, január 27-én, vasárnap10-18 óráig.
További információ: www.eskuvo-kiallitas.hu, www.eskuvoi-kiallitas.hu
Kövessenek minket: Facebook: BDPST Esküvő Kiállítás Papp László Budapest Sportaréna Instagram: @eskuvokiallitas_sportarena

culture
Nearby hotels and apartments
BudapestArena
Budapest, Magyarország