Event management

Saturday  27 July  2019  10:00 AM    Sunday  28 July  2019 5:00 PM
Save Saved
Last update 29/07/2019
  9832

Iti place sa organizezi evenimente si vrei sa transformi acest hobby intr-o activitate constanta? Cel mai bun inceput este participarea la un curs care iti va pune bazele acestei meserii. Vei invata cum sa faci un concept de eveniment, cum sa il organizezi si cum sa iti planifici bugetul. Pe parcursul a doua zile, in week-end, vei putea experimenta chiar tu - prin exercitii practice- etapele organizarii unui eveniment. 

DE CE SA PARTICIPI?

Vei afla pasii esentiali in organizarea evenimentelor 

Vei stii care sunt cele mai frecvente greseli in organizare 

Vei cunoaste oameni pasionati de evenimente si profesionisti in domeniu 

Vei afla raspunsuri la intrebarile tale cu explicatii din partea lectorului

La finalul cursului vei putea participa, gratuit, la un exemen de acreditare in urma caruia vei obtine o diploma recunoscuta de angajatori si autoritatile din Romania si statele Uniunii Europene

Vei obtine acces intr-un grup de Facebook dedicat organzatorilor de evenimente, unde vei intalni profesionisti in domeniu si furnizori. 

CUI SE ADRESEAZĂ? 

Cursul de "Planificarea și organizarea evenimentelor" se adresează celor care doresc să își înceapă o carieră în event management, celor care vor să își dezvolte propria afacere în domeniu sau care au nevoie să organizeze evenimente pentru compania în care activează. 

STRUCTURA CURSULUI 

1. Ce este event managementul. O scurtă prezentare a tipurilor de evenimente. 

2. Tipuri de evenimente. Caracteristicile fiecărui eveniment în funcție de mediu, spațiu de organizare, mesaj sau tema evenimentului. 

3. Etapele evenimentului 

• Crearea conceptului evenimentului: Identificarea publicului țintă. Documentarea și analiza pieții (SWOT). Resurse de cercetare ante-eveniment. 

•  Proiectarea evenimentului: Tema și obiectivele evenimentului. Realizarea bazelor de date cu invitați, potențiali parteneri, jurnaliști. Stabilirea locației, programului, materialelor de prezentare.

• Planificarea evenimentului: Contactarea sponsorilor și a partenerilor media. Redactarea și transmiterea invitațiilor. Realizarea materialelor publicitare pentru eveniment. Contactarea presei.

• Livrarea evenimentului: Desfășurarea propriu-zisă a evenimentului. Activități și responsabilități în timpul evenimentului. 

• Acțiuni post eveniment: Comunicarea post-eveniment. Monitorizarea de presă. Rapoartele sponsorilor și ale partenerilor media. 

4. Elemente ale organizării de evenimente 

• Realizarea bugetului: Cheltuieli incluse în buget. 

• Stabilirea resurselor necesare: catering, grafica evenimentului, materiale de prezentare (ppt, pps, video), materiale promoționale și publicitare etc. 

• Parteneri media și sponsori: Realizarea pachetelor de sponsorizare. Negocierea cu sponsorii. Cum îți atragi partenerii media. 

5. Tehnici de promovare a evenimentului. Realizarea planului de comunicare: comunicare online, realizarea comunicatului de presă, interviuri/știri etc. 

6. Evaluarea evenimentului. Tehnici de evaluare în funcție de obiectivele setate. Care sunt instrumentele de evaluare ale unui eveniment. 

Costul cursului : 600 lei 

Inscrierile se pot face la telefon: 0743.183.353, sau prin e-mail la: cursuri@cbmanagement.ro 

courses
Nearby hotels and apartments
Bucharest, Bucharest, Romania
Bucharest, Bucharest, Romania
Dress Code: Casual