Festival mot Förbifarten - Kickoff!

Monday  27 January  2014  6:00 PM    Monday  27 January  2014 7:30 PM
Save (44) Saved (45)
Last update 19/05/2015
  1

Vill du vara med och skapa sommarens najsaste festival för ett mer hållbar och jämlikt Stockholm? Då har du möjlighet att hoppa på tåget nu!

Fältbiologernas lokalklubb i Stockholm bjuder nu in till en kickoff för planeringen av festivalen som än så länge går under arbetsnamnet Festival mot Förbifarten.

Festivalen ska bli en hyllning till en klimatsmart och jämlik stad men också en aktion mot Förbifart Stockholm, den 21 kilometer långa sexfiliga motorväg som är planerad att byggas mellan Kungens Kurva i söder och Häggvik i norr. Motorvägen skulle inte bara radera ut våra nationella klimatmål och förstöra naturområden på plats utan också befästa bilismen, en ohållbar och ojämlik livsstil.

Tycker du om att visionera, planera, fixa, rådda scen, hitta artister, vara kreativ på alla tänkbara sätt, fotografera, spela musik, måla eller något helt annat. Kom på uppstartsträffen! Du behöver inte vara medlem i Fältbiologerna men kan bli det på plats om du vill. Och dra gärna med en kompis som du tror kan vara intresserad.

Vill du veta mer om Förbifart Stockholm, Fältbiologerna eller något helt annat? Klicka runt här på hemsidan eller hör av dig till adressen/telefonnumret ovan.

Om Fältbiologerna:

Fältbiologerna är Sveriges största natur- och miljöorganisation för unga. Vi är ute i naturen och inne i miljödebatten. Vi har inga vuxna ledare utan allt vi gör görs av unga - för unga. Under våren 2014 driver Fältbiologerna i Stockholm, Uppland och Gotland projektet Reaktion! för att samla alla natur- och miljöintresserade ungdomar i en gemensam kraftsamling inför valet 2014. Vill du vara del av en gryende ungdomsrörelse för hållbarhet och rättvisa? Kolla in här: http://faltbiologerna.se

Medlem kan du också bli här: http://faltbiologerna.se/bli-medlem

Mer information och en affisch att sätta upp på din skola/ditt jobb om kick-offen, eller sprida till kompisar, finns här: http://faltbiologerna.se/kalendarium/festival-mot-forbifarten-kickoff

Nearby hotels and apartments
Solidaritetshuset i Stockholm
Tegelviksgatan 40, Stockholm, Sweden
Solidaritetshuset i Stockholm
Tegelviksgatan 40, Stockholm, Sweden