Foto delavnica psov 3.0 | Kjara Kocbek

Saturday  23 March  2019  10:00 AM    Saturday  23 March  2019 7:00 PM
Save Saved
Last update 24/03/2019
  554

Fotografirate tudi sami? Se želite izboljšati v fotografiji in narediti pravljično fotografijo vašega psa? Pridružite se enodnevni foto delavnici v Mariboru. Vse kaj potrebujete je zrcalno refleksni fotoaparat. (:
Z veseljem razglašam, da bo ta delavnica moja največja do zdaj! Kaj bo drugačnega? Pripravljene bodo Photoshop mapice za vsakega udeleženca, kjer je opisan podroben postopek obdelave v Photoshopu, teorijo bo popestrila predstavitev v Power Pointu in primeri, analizirali bomo vaše stare fotografije in jih nato primerjali z novimi, na voljo vam bo tudi, da poskusite mojo foto opremo, poziralo bo kar 8 psov, večji poudarek bo na akcijski fotografiji, med drugim se boste preizkusili v fotografiranju pasjega frizbija, podpiranje samostojnega razmišljanja in za konec vam razkrijem svoje skrivnosti pri obdelavi v Photoshopu. Nikoli prej še ni bilo podanega toliko znanja, kot na tej delavnici.
Sestavljena bo iz teoretičnega dela, prakse (fotografiranje) in postprodukcije (Photoshop). V teoretičnem delu se boste bolje spoznali s svojim fotoaparatom. Naučili se boste sami nastaviti najboljše nastavitve v vseh vremenskih pogojih in se seznanili z zaslonko, zaklopom in ISO-m. Spoznali boste kompozicijo in kako postaviti psa v najboljšo sceno. Spoznali se boste z različnimi objektivi in znali izbrati pravega v različnih situacijah.
V praktičnem delu, bomo vso naše nove znanje uporabili. Odpravili se bomo z avti v Duplek, kjer nam bodo na voljo za fotografiranje šolani psi. Preizkusili se boste v portretih, tako tudi v športni fotografiji - med drugim pasjim frizbijem! Izvedeli boste kako se je najbolje ravnati po soncu in kako izbrati najboljše ozadje.
Ob zanimanju za fotografsko delavnico, me prosim kontaktirajte preko zasebnega sporočila ali e-mail naslova; kjara.kocbek.animalphotography@gmail.com , kjer vam bom rade volje odgovorila na vsa vaša vprašanja in vam podala več podrobnosti (cena, potek delavnice, kraj fotografiranja,..).
Rezervacije sprejemam do 18.03.2019 oz. do zapolnitev mest!
ŠTEVILO UDELEŽENCEV JE OMEJENO (7 oseb)!
Tukaj si lahko ogledate, kako je potekala moja delavnica na Dunaju: https://www.youtube.com/watchv=O16xb8GxZvc&t=
Delavnica bo potekala tudi v slabem vremenu!
Pridržim si pravico, da delavnico ob premalo udeležencev odpovem.

food technology photography
Nearby hotels and apartments
Maribor, Slovenia
maribor, slovenia
Maribor, Slovenia
maribor, slovenia