Full Moon meditativna radionica

Wednesday  20 March  2019  7:30 PM    Wednesday  20 March  2019 9:30 PM
Save Saved
Last update 21/03/2019
  778

Sve sto radimo, sebi radimo. Nekada to zaboravimo pa za svoje neraspolozenje trazimo oko sebe krivce i izgovore. Medjutim, to nije resenje, tako samo stvaramo zacarani krug nezadovoljstva. Resenje je svesno i iskreno pogledati u sebe, uz puno neznosti i razumevanja prihvatiti odgovornost za svoje odluke i postupke. Svi mi prolazimo kroz razne zivotne faze i nekad smo iscrpljeni, nervozni, zbunjeni, ne znamo koji sledeci korak da napravimo, nekad osecamo kao da nemamo vise snage, kao da gubimo tlo pod nogama... Sve je to sasvim ljudski, sve je to deo licnog rasta i pomaze nam da bolje upoznamo sebe i svet oko sebe. Pred pocetak proleca svima nam treba Uzemljenje, Stabilnost, Ravnoteza.
Meditativne seanse sa Majom Pakić su autentična iskustva koja treba doživeti. Bilo da ste potpuni početnik u jogi i meditaciji ili ste iskusan učitelj dobićete sasvim novo i drugačije iskustvo, jer svaki učesnik dobije svoje uvide i lični doživljaj širenja percepcije. Pridružite se ako ste spremni da zaronite u dubine svoga bića i da pažljivo oslušnete svoju intuiciju.
Meditacija tokom punog meseca predstavlja jedinstveni transformativni doživljaj i neponovljivo unutrašnje putovanje. Radićemo pranajame (vežbe disanja), razne statične i dinamične meditacije, meditativno kreativno pisanje, interaktivne vežbe i kundalini joga vežbe, a sve to uz muzikoterapiju - meditativnu muziku komponovanu specijalno za ove radionice.
Nekoliko dana pre i posle punog meseca smo naglašeno osetljivi i intuitivni pa je ovo izuzetan period za otpuštanje podsvesnih samosabotaža, postavljanje pozitivnih namera i duhovno osnaživanje. Tema meditativne radionice za mart: Unutrasnja Harmonija - hajde da vidimo gde smo u neskladu sami sa sobom, da preispitamo svoje misli, emocije, postupke i da vidimo sta izaziva unutrasnji konflikt i gde je resenje - sta treba da preduzmemo da podstaknemo unutrasnji mir, da osvestimo koje osobe i situacije nas 'izbacuju iz takta' i zasto... Vazno je da razumemo uzroke unutrasnjih nemira i da svesno radimo na harmoniji svoga bica, na fizickom, mentalnom, emotivnom i duhovnom nivou. Da shvatimo sta nam je potrebno da se osecamo stabilno i kako da ostanemo verni sebi, bez obzira na poslovne ili privatne stresove koje prolazimo u svakodnevnom zivotu. Takodje da uvidimo gde stagniramo i sta odugovlacimo i da svesno otpustimo tu ustajalu iscrpljujucu energiju i zamenimo je novom inspiracijom, motivacijom i poverenjem u Zivot.
VODI: holistička umetnica Maja Pakić (Beograd, Srbija) - dugogodišnja novinarka i urednica magazina (Zdrav Život, Sensa, Simillimum Times, Psihologija, Yoga Terapija itd.) koja se posvetila novim holističkim konceptima - vodi radionice i privatne seanse u Beogradu, Novom Sadu, Amsterdamu, Antverpenu, kao i online meditacije za klijente iz Singapura, Indonezije, Indije, Turske, Grcke, SAD itd. U svom radu na jedinstveno kreativan način kombinuje učenja i iskustva iz raznih holističkih terapija, umetnosti, psihologije i filozofije.
KADA: u sredu 20.marta od 19:30h do 21:30h
GDE: Flow centar, Marsala Birjuzova 41a, Beograd
POTREBNO doći 10 minuta pre pocetka, poneti svesku i olovku, udobnu odeću i flašicu vode.
INVESTICIJA: 2500din ili 20eur po osobi
Obavezna rezervacija mesta!
INFO i rezervacije: HINT inbox ili 0655051235

yoga
Nearby hotels and apartments
Flow centar
Маршала Бирјузова, Општина Стари град, Централна Србија, Србија
Flow centar
Маршала Бирјузова, Општина Стари град, Централна Србија, Србија