Events.com apps

Het Hippe Sintfeest! - Voorstelling 1

Het Hippe Sintfeest! - Voorstelling 1
Image from eventbrite.nl
Event ended

Het Hippe Sintfeest!

Een fantastische familie-theatervoorstelling met net wat extra’s.

Na het grote succes van vorig jaar presenteert Groots Entertainment & Events een gloednieuwe Sinterklaas familie-theatervoorstelling in cultuurhuis Garenspinnerij te Gouda op woensdag 27 november om 13:45 uur. Kinderen ‘jong en oud’ kunnen hun helden Sinterklaas en de Hippe Pieten in het echt ontmoeten. Groots Entertainment & Events is pas tevreden als het kind en zijn/haar ouders blij naar huis gaan.

Groots Entertainment & Events maakt niet zómaar familie-theatervoorstelling. Nee, het zijn theatervoorstellingen waarbij de kinderen in het middelpunt staan, waar kinderen van het begin tot het einde vermaakt worden en waar je net even wat meer krijgt. Alle kinderen met hun ouders worden hartelijk ontvangen bij de ingang door échte Hippe Pieten. Afhankelijk van het tickettype kunnen de kinderen in de foyer een glittertatoeage laten zetten, zich laten schminken en spellen spelen. Tijdens de theatervoorstelling zitten er échte Hippe Pieten tussen de gasten. Na de voorstelling kunnen alle kinderen met de cast op de foto tijdens de meet-and-greet en krijgen ze een leuke verassing mee naar huis.

https%3A%2F%2Fcdn.evbuc.com%2Fimages%2F58215559%2F297016678098%2F1%2Foriginal.20190310-220539?h=2000&w=720&auto=compress&rect=0%2C0%2C1600%2C1600&s=8133d7a41957901de01592befb5ada19

Het verhaal

De Hippe Pieten krijgen van Sinterklaas de opdracht om in 2 uur tijd bij alle kinderen over de hele wereld een cadeautje in hun schoen te stoppen. Wereld Piet bouwt daarom een reusachtig vliegtuig dat vliegt op de pepernoten van Bakkers Piet. Samen met Hippe Piet vliegt Wereld Piet naar verschillende landen. Hippe Piet vindt het allemaal een beetje spannend en het lukt hem niet altijd even goed om in ieder land de schoorsteen te vinden. Waar is de schoorsteen van een piramide en waar is de schoorsteen van een iglo? Het is maar de vraag of hij alle schoorstenen op tijd gaat vinden, want de tijd tikt.... Of is het allemaal toch een droom?

Kom jij Sinterklaas en de Hippe Pieten helpen?

Maak een mooie kleurplaat

Kom naar het theater en lever je Hippe Pieten kleurplaat in bij de stand. Wie weet maak jij kans op een te gekke Hippe prijs. Aan het einde van de voorstelling kan je met Sinterklaas en de Hippe Pieten op de foto en ontvang je jouw prijs. Alle tekeningen krijgen sowieso een mooi plekje boven het bed van Sinterklaas.

Download vanaf november de kleurplaat op onze website.

Tickets

We bieden twee verschillende typen tickets aan:

Regulier ticket: Met het regulier ticket is naast het bezoeken van de voorstelling de mogelijkheid om te knutselen, te schminken, een glittertatoeage te zetten en met de cast op de foto te gaan. Ook kunnen de kinderen meedoen aan de kleurplatenwedstrijd en krijgen ze een cadeautje mee naar huis. In het regulier ticket bieden we ook de mogelijkheid op familiekorting (minimaal 4 personen).

Basis ticket: Met het basis ticket is alleen de voorstelling te bezoeken. De kinderen kunnen ook deelnemen aan de kleurplatenwedstrijd. Ook krijgen ze een cadeautje mee naar huis.

Views - 28/11/2019 Last update
theater
Cultuurhuis Garenspinnerij
34a Turfsingel, Gouda, 2802 BC, Zuid-Holland, Netherlands
Create an event
Create events for free. They will be immediately recommended to interested users.
Nearby hotels and apartments
34a Turfsingel, Gouda, 2802 BC, Zuid-Holland, Netherlands
Discover more events in Gouda
Discover now
Discover more events in Gouda
Discover now
Cultuurhuis Garenspinnerij
34a Turfsingel, Gouda, 2802 BC, Zuid-Holland, Netherlands
Create an event
Create events for free. They will be immediately recommended to interested users.
  1. Gouda
  2. Groots Entertainment & Events
  3. Het Hippe Sintfeest! - Voorstelling 1
 
 
 
 
Your changes have been saved.