Events.com apps

Het Verhaal van Kerst

Het Verhaal van Kerst
Event ended

Misschien ben je te drukdrukdruk om het te hebben opgemerkt, maar dit is De Week van de Werkstress. Een op de acht werknemers in Nederland heeft er last van. Bijna 1 miljoen mensen lopen jaarlijks het risico op burn-out en andere werkgerelateerde psychische ziekten, aldus de overheidscampagnesite. Op die site worden praktische tips gegeven om de signalen tijdig te herkennen en uitval te voorkomen.

Maar, schreef Rutger Bregman niet onterecht op De Correspondent, je zou ook eens stil kunnen staan bij de oorzaken van die werkstress. Tijd voor bezinning!
Om te reflecteren op het jaar dat (waarschijnlijk) omvloog, en vooruit te blikken op het jaar dat zich alweer aandient. Waar staan we? Waar gaan we naartoe? Preciezer nog: waar sta je zelf? Waar ben je mee bezig? Als je onrustig bent, wat ligt daaraan dan ten grondslag? Ga je wel de goede kant op?

In de week vlak voor Kerstmis op woensdag 17 december, vertelt Ruben van Zwieten, dit jaar alweer voor de zevende keer in een afgeladen Thomaskerk, het Verhaal van Kerst. Niet het traditionele verhaal over het kindje Jezus, maar een maatschappelijk geëngageerde, persoonlijke visie op ons leven. Met muziek tijdens, en een borrel in De Nieuwe Poort na.

Het Verhaal van Kerst kun je een spiritueel stimulerende, stressreducerende oudejaarsconference noemen, die je, met een combinatie van humor, wijsheid, mooie muziek én bijbeltekst, aanmoedigt om te reflecteren op je leven. Een prachtig voorschot op de komende vakantieweken.

Om op 17 december vast in de stemming te komen, serveren wij in Restaurant De Nieuwe Poort een feestelijke Kerst Plat du Jour, speciaal samengesteld door onze chefkok Marcel Johannes. Kom dus voorafgaand eerst lekker eten om daarna de avond te vervolgen in de Thomaskerk.

De kerst Plat du Jour kost €15 en reserveren kan via T. +31 20 337 69 19
Meld hierbij wel even dat het om de Kerst Plat du Jour gaat.

Views - 19/05/2015 Last update
food
Thomaskerk
Amsterdam, Netherlands
Create an event
Create events for free. They will be immediately recommended to interested users.
Nearby hotels and apartments
Amsterdam, Netherlands
Discover more events in Amsterdam
Discover now
Discover more events in Amsterdam
Discover now
Thomaskerk
Amsterdam, Netherlands
Create an event
Create events for free. They will be immediately recommended to interested users.
  1. Amsterdam
  2. De Nieuwe Poort Amsterdam
  3. Het Verhaal van Kerst
 
 
 
 
Your changes have been saved.