Hoitava Grounding Yin & Yoga Nidra

Sunday  21 April  2019  6:00 PM    Sunday  21 April  2019 8:00 PM
Save Saved
Last update 22/04/2019
  2812

Recurring event

Hoitava Grounding Yin & Yoga Nidra
From 28 Apr 2019 to 28 Apr 2019
Go to the event

Joogaholian sunnuntai-illoissa voit hemmotella itseäsi erikoispitkällä kahden tunnin Grounding Yin -harjoituksella. Tunnin viimeistelee ohjattu syvärentoutus, yoga nidra.
Grounding Yin on hoitava tuntikokonaisuus, jossa yinjoogan rentouttavimpiin ja restoratiivisimpiin asanoihin on yhdistetty meridiaanien, eli kehon energiakanavien, käsittelyä niitä kevyesti hieroen ja painellen.
Tunnin tarkoituksena on aktivoida ja tehostaa energiankiertoa kehossa monipuolisesti. Meridiaanien ja niissä sijaitsevien akupisteiden käsittely lisää asanoiden hermostoa rauhoittavaa vaikutusta sekä kehon pyrkimystä kohti tasapainoisen tilan saavuttamista. Grounding Yin -tunneilla käytettävät asanat edistävät mm. sidekudosalueiden sekä nivelten energiansaantia, aineenvaihduntaa ja liikkuvuutta. Lihasten pitäminen rentoina mahdollistaa sidekudosten hitaan avautumisen, jolloin niihin kertyneet kuona-aineet pääsevät poistumaan kehosta tehokkaasti. Myös aineenvaihdunta, veren- ja nestekierto sekä ruoansulatus aktivoituvat. Asanoissa ollaan tavallista yin-tuntia pidempään, jonka aikana ohjaaja kiertää käsittelemässä asiakkaita.
Yoga nidralla tarkoitetaan vapaasti suomennettuna joogista, unen kaltaista valveillaoloa. Tässä ohjatussa syvärentoutuksessa ohjaaja vie osallistujien huomion eri kehonosiin ja mielikuviin, jotka auttavat saavuttamaan meditatiivisen syvärentoutumisen tilan. Harjoitus on hyödyllinen ja helposti lähestyttävä kaikille.
Tuntivaraukset ja ajantasaiset tiedot tunneista löytyvät osoitteesta: www.joogaholiaa.fi. Saat tarkemmat saapumisohjeet studiolle tuntivarauksen yhteydessä.
Hoitavan Grounding Yin & Yoga Nidra -tunnin ohjaajana toimii Saija Uussaari.
TERVETULOA!

yoga
Nearby hotels and apartments
Tomorrow · 6–15°C Partly Cloudy
Luotsikatu, Helsinki, Etelä-Suomi, Suomi
Tomorrow · 6–15°C Partly Cloudy
Luotsikatu, Helsinki, Etelä-Suomi, Suomi
Event from varaaheti.fi