Hot Rod & Rock Show Evening Party 2018

Saturday  14 April  2018  8:30 PM    Sunday  15 April  2018 2:30 AM
Save (725) Saved (726)
Last update 16/04/2018
  117

HOT ROD & ROCK SHOW EVENING PARTY 2018

Lauantaina 14/4 2018 järjestetään jälleen kerran Hot Rod & Rock Shown viralliset iltabileet Olympiasalissa, Tampereella.

Näillä näkymin viimeiset viralliset iltabileet tämän järjestäjän taholta saavat erittäin kovan pääesiintyjän ja muutkin lavalle illan aikana nousevat bändit ovat sarallaan täyttä rautaa.

Line Up:

Dave Phillips & The Hot Rod Gang (UK)

Yksi rock'n'roll- genren kautta aikojen suosituimmista bändeistä Dave Phillips & The Hot Rod Gang tähdittää tamän vuoden iltabileitä. Tämä rockabillyn pioneeribändi on varmasti kaikille tavalla tai toisella tuttu menneiltä ajoilta, mutta yhtye on edelleen todella tiukassa lavakunnossa ja esiintyy ainolla keikaallaan suomessa Olympiasalissa!
Luvassa salin täydeltä yhteislaulua "Tainted Love"- biisin ja muiden kestohittien myötä.

Fanatic IV

Illan toinen esiintyjä Fanatic IV on tähtisikermä, joka pistää Olympiasalin pähkinöiksi kitaravetoisella rock'n'rollilla. Mm. Mike Bell & The Belltones, Rockin' 8 Balls ja Hypnomen- yhtyeiden jäsenistä koostuva bändi ei liimmin Tampereella ole esiintynyt ja nyt kylän kovimmissa bileissä päästetään ryhmän irti!

Messed Up Trio

Illan aloittaa Raahelainen Messed Up Trio! Bändiä on vaikea lokeroida pelkästää rockabilly- bändiksi, sillä heidän musiikissaan yhdistyy useat roots- genren tyylilajitä. Yhtye työstää parhaillaan uutta albumia ja hyvällä tuurilla plattaa on saatavilla keikalta.
Messed Up Trio pistää bileet käyntiin täydellä teholla, tätä ei kannata missata etkoilemalla liian pitkään!!

Levyjä pyörittää edellisvuosien tapaan aina loistava Dj Farmer John, joka saatiin houkuteltua kevään ainoalle keikalle Olympiaan!

Levymyynnistä vastaa Jungle Records ja vaatemyyntiä pitää VintagEija's, joten tyhjin käsin ei bileistä tarvitse lähteä!

Liput:

25€ ovelta
25 € ennakkoon (belltoneproductions@gmail.com/ Tiketti)

Tervetuloa!!

discos rock party
Nearby hotels and apartments
Olympia-kortteli
Satakunnankatu 10, Tampere, 33100, Finland
Olympia-kortteli
Satakunnankatu 10, Tampere, 33100, Finland