Kapcsolataink többgenerációs mintái & a személyiségfejlődés

Saturday  24 February  2018  7:00 PM    Saturday  24 February  2018 8:30 PM
Save (221) Saved (222)
Last update 25/02/2018
  505

Mikor minek van itt az ideje? Család, pénz, életcél, egészség, karrier, párkapcsolat, munka, barátok, veszteségek, örömök… Látszik ez a horoszkópban?

Hogyan működik az Életóra és a Karmaóra? Mit jelentenek a hat éves ciklusok? A ciklusokon belül vannak aktív szakaszok és krízisek. Ezeket az időszakokat a Jegyváltások is átszínezik. Mit jelent, ha aktív egy planéta? Hogyan lehet ezekben az időszakokban tudatosan hozzáállni az adott élethelyzethez? Mit jelent a fejlődés az asztrológiai pszichológia szempontjából?

Hogyan nézzük a horoszkópban a „mélységet”? Szeretnék néhány példát bemutatni a Sorsbolygók és a Transzcendens bolygók megéléseiből, az általuk hozott nehézségek fejlesztő erejéből.

Mi a Sors? Életünkben, Kronosz/Szaturnusz kezében van a sorsról és a halálról való döntés joga, a Plútó viszont úgy hat, mint egy csábító, aki legkülönbözőbb eszközökkel él, hogy az embereket egy eszméhez kösse (például a nagyságról, gazdagságról és hatalomról szóló eszmékhez). Mindannyiunk életében ott vannak ezek a szellemek, amelyeket hívunk, amelyeknek elkötelezzük magunkat, míg végül a „mágikus" kötés ezt behajtja rajtunk.

Ezekről fogok mesélni, ha eljössz az előadásra a Soter Klubba.
Belépő: 1000 Ft.

https://eletora.blogspot.hu/

yoga
Nearby hotels and apartments
Soter Ezoterikus Klub és 1001 éjszaka Teaház
Dessewffy u. 53, Budapest, 1066, Hungary
Soter Ezoterikus Klub és 1001 éjszaka Teaház
Dessewffy u. 53, Budapest, 1066, Hungary