Events.com apps

Kariyer Sohbetleri - Mayıs 2018

Kariyer Sohbetleri - Mayıs 2018
Image from eventbrite.com
Event ended

Kariyer sohbetlerinde bu ay birbirinden değerli iki konuğumuzla Dijital Sektörde Kariyer ile alakalı zihin açıcı ve ilham verici bir sohbetimiz olacak.

İlk konuğumuz yeni ofisi ile gündeme gelen, alanında en büyük firmalardan birisi olan Yemeksepeti'nin İnsan Kaynakları Direktörü Ceran Dereobalı, diğeri ise spor malzeme denince akla ilk gelen markalardan birisi olan Adidas'ın Kıdemli Pazarlama Direktörü Birim Gönülşen olacak.

Sohbetimizde bu firmaların işe alımlarda nelere dikkat ettiklerini, insan kaynakları politikalarını, dijital sektörde başarılı olunması için nelere dikkat edilmesi gerektiği konularında bolca sohbet edip sizlerden gelen soruları cevaplandıracağız.

Seminer öncesi 19.00 - 19.30 arasında yapılan networking saatinde açık pozisyonu olan firma yetkilileri ile iş arayan veya iş değiştirmek isteyen kişiler ayak üstü tanışabilecek, pozisyonlar hakkında konuşabilecek ve belki de olası bir ikinci görüşme öncesi birbirlerini daha iyi tanıyabilecek. Açık pozisyonlar yakında Kariyer Sohbetleri web sayfasından yayınlanacak. Yapılacak çekilişle birbirinden güzel kitapların da verileceği bu seminere ait diğer detayları aşağıda görebilirsiniz.

Ajanda

19.00 - 19.30: Networking ve çay/kahve eşliğinde ikramlar, işveren firmalarla ayak üstü tanışmalar

19.30 - 20.45: Panel (Murat Erdör, Ceran Dereobalı, Birim Gönülşen)

20.45 - 21.00: Kapanış ve Kitap Çekilişi

Kariyer Sohbetleri Hakkında

Teknolojinin hızla ilerlediği ve dijital dönüşümün yaşandığı günümüzde, sektörde insan kaynakları anlamında bir karmaşa yaşandığına tanık oluyoruz. Yetişmiş insan gücünün yetersizliği, konusunda uzman olanların iş değiştirmek istediklerinde yeni bir kariyer planı çizecekleri şirket sayısının az olması, işverenin doğru çalışanı, çalışanın ise doğru işi bulamaması, sektöre girmek isteyenlerin nereden ve nasıl başlayacaklarını bilememeleri gibi konular bu sohbet dizisine başlamamıza vesile oldu.

Seminerlerimiz başlamadan hemen önce çay/kahve eşliğinde yapılan ve networking olanağı sağlayan ikram bölümünde, şirketine doğru çalışma arkadaşı arayanlar ile doğru iş ortamını arayanlara keyifli bir ortamda, ayak üstü de olsa tanışıp sohbet etme olanağı sunacağız. Sonrasında ise dijital dünyada kariyer yapmış konuğumuzla bulunduğu noktaya gelebilmek için neler yaptığı, insan kaynakları konusunda uzman konuğumuzla ise sektörün beklentileri hakkında sohbet edeceğiz. İş dünyasının beklentilerini konuşurken, doğru kariyer planlaması hakkında bilgi vermeyi ve farklı, yol gösterici kariyer hikayelerini katılımcılarla buluşturmayı arzuluyoruz.

İsteğimiz belli; sohbet edelim, paylaşalım, kaynaşalım, öğrenelim, yiyelim, içelim ve keyifli anılarla bir sonraki ay buluşmak dileğiyle mekandan ayrılalım.

Eğer siz de bizimle aynı hisleri taşıyorsanız, samimi bir paylaşım ortamı ve kariyerinize olumlu yansıyacak arkadaşlıklar edinmek istiyorsanız, siz de bize katılın ve bu güzel topluluğun bir parçası olun.

Ulaşım

Levent metro durağında inip Kanyon AVM çıkışından çıkmanız gerekmektedir. Kanyon AVM'nin arka kapısından çıktığınızda önünüzdeki caddeden düz şekilde yürüdüğünüzde ileride sol tarafta Nida Kuleyi göreceksiniz. Burayı geçtikten sonra Levent 199 Plaza önünüze çıkacaktır. Yolun karşısına geçtiğinizde Plaza altında Workinton'ı göreceksiniz.

Views - 29/05/2018 Last update
Workinton Levent 199
İstanbul, 34330, İstanbul, Turkey
Create an event
Create events for free. They will be immediately recommended to interested users.
Nearby hotels and apartments
İstanbul, 34330, İstanbul, Turkey
Discover more events in Şişli
Discover now
Discover more events in Şişli
Discover now
Workinton Levent 199
İstanbul, 34330, İstanbul, Turkey
Create an event
Create events for free. They will be immediately recommended to interested users.
  1. Şişli
  2. Murat Erdör
  3. Kariyer Sohbetleri - Mayıs 2018
 
 
 
 
Your changes have been saved.