Knash

Friday  13 July  2018  10:00 PM    Saturday  14 July  2018 3:00 AM
Save Saved
Last update 15/07/2018
  75

120 kr från kl 22.
Vi tar i sommar lite paus från vårt notoriska bokande, för att fokusera på renovering av vårt nya fina hus på Sandgärdsgatan 3 (Trädgård de luxe). Och doppa oss i ån emellanåt. Men när de där riktigt härliga banden hör av sig kan vi ändå inte låta bli att bjuda in till konsert. Knash är just ett sådant band, vilket alla som besökte Pridefinalen 2017 är medvetna om. Så denna kväll, på minimal scen mitt i vardagsrummet tar de plats!
23.30: KNASH
Stockholmsbandet Knash består av sex tjejer som skriver musik och texter tillsammans sen tre år tillbaka med agendan att krossa allt som är störigt. Med sin soulinfluerade poppunk, under parollen “Kvinnokamp, tv-serier och bekämpning av idioti” vill de invadera samtliga dansgolv, hörlurar och hemmafester värda sitt namn!
Knash beskriver själva sin konsert hos oss på Pridefinalen 2017 som en av sina roligaste konserter, och vi hoppas förstås ni kommer och diggar, så att de får samma härliga upplevelse denna gång!
27e april släppte bandet sin nya singel Lame som är en pik till lama personer som sabbar ens tillvaro. Singeln släpptes med en b-sida som handlar om sviniga snubbar på klubben. Lyssna på den nedan, och spika sedan in kvällen i din kalender!
Efter konserten blir det dans till diskjockey. Förstås!
Välkomna!
https://www.facebook.com/knashofficial/
https://open.spotify.com/artist/0Ab8zfMKGfG0ZumJXaAGs7si=C9cm_64ITLKhcq6qVDyp9Q

Nearby hotels and apartments