Kundalini joga, joga za vsakogar!?

Friday  18 January  2019  5:00 PM    Friday  18 January  2019 7:00 PM
Save Saved
Last update 19/01/2019
  155

Toplo vabljeni na brezplačno predstavitev KUNDALINI JOGE --> koristno in zabavno bo
????‍♂️????????????????????????????‍♂️????????????????????????‍♂️????????????????‍♂️????????????????‍♂️????????????
Kundalini je posebna oblika energije znotraj vsakega posameznika. Po ezoteričnih izročilih kundalini predstavlja bodočo zavest človeka. Kunalini prehaja skozi naše čakre, dokler ne postane eno s kozmično zavestjo na najvišji ravni obstoja.
Poudarek v Kundalini jogi je na kriyi; to specifično zaporedje vaj in meditacij (lahko vključuje držo, dih, mantro, fokus in/ali gibanje). Telo je samoregulacijski sistem. Ve, kako se zdraviti in kako ustrezno deluje, če ni lažnih posegov ega. Vadbo joge začnemo z mantro zaščite, imenovano Adi Mantra, ki vas povezuje s pretokom neskončne zavesti, ki vodi kundalini energijo. Sinergistična kombinacija drž, mantre in meditacij združuje, daje pozitiven učinek na podzavestni um, da bi lahko očistila omejena prepričanja in vzorce, ki so sicer nedostopni. Mentalno olajšanje, ki ga čutimo po vadbi joge, je kumulativno.
Kundalini joga, ki jo je poučeval Yogi Bhajan, je primerna za vse ljudi, vključno s tistimi, ki še nikoli niso vadili joge.
O izvajalki: Svetlana Krstić, po poklicu prof. športne vzgoje, plesna pedagoginja, trener. Mama, partnerka in večna raziskovalka življenja. S telesom se je začela ukvarjati že kot otrok, ko jo je prevzel sodobni ples. Veliko let je bila aktivna plesalka, po končanem študiju na Fakulteti za šport, pa je skupaj s sodelavci odprla Floto, zavod za organizacijo in izvedbo kulturnih prireditev Murska Sobota. V okviru Flote je delovala, kot plesna pedagoginja in vodila Šolo za sodobni ples. Življenje in želja, po nenehnem raziskovanju samega sebe jo je pripeljalo do Kundalini joge, joge zavedanja. Zmeraj so jo zanimale energije v telesu, kaj in kako lahko delamo in vplivamo na njih, da bi v čim večji meri od njih nekaj pridobili. Krije, meditacije in petje manter, s katerimi se srečamo pri Kundalini jogi so lahko orodje, ki nam pomaga uravnavati energije in dvigati našo zavest. Izobraževala se je v Sloveniji pri Anastasiji Preložnik , Prabunam in v Franciji v šoli Amrit Nam Sarovar pri Karta Singhu. Sedaj je, mednarodna certificirana učiteljica Kundalini joge in uči jogo v Murski Soboti. Zanjo je raziskovanje samega sebe, največja pustolovščina v življenju.
Projekt VGC podpira Evropski socialni sklad in Republika Slovenija ter lokalne skupnosti.

sports yoga
Nearby hotels and apartments
Ormoška cesta, Slovenija