Live Concert Taxi Bacău

Friday  20 April  2018  7:30 PM
Save Saved
Last update 13/02/2018
  11

“Concerte Bacău - Fabrica de Evenimente®” readuce, într-un nou spectacol pe scena Teatrului de Vară "Radu Beligan" Bacău pe 20 aprilie 2018 începând cu ora 19.30, una dintre cele mai iubite trupe din România – trupa Taxi, care este apreciată pentru mesajul transmis, versurile inteligente, umor și melodicitatea lor.

Fondator, compozitor și textier al trupei Taxi, Dan Teodorescu și-a pus întreg sufletul în acest proiect. Având la activ peste o mie de concerte, o participare la Eurovision, șapte albume, numeroase videoclipuri, zeci de premii, Taxi revine la Bacău, în al 19-lea an aniversar pentru a-și spune povestea. O va face în stilul caracteristic, cu autoironie și umor.

 #ConcertTAXI

Taxi s-a lansat în 1999, venind direct cu o soluție: „Criogenia lansează România”. Cântând despre „Luna” (”The Moon”) a ajuns să reprezinte România la Eurovision, la doar un an de la înființare. Subiectele abordate au devenit apoi din ce în ce mai variate – de la mesaje sociale „Aici sunt banii dumneavoastră” sau „Oamenii politici”, la „Comunitaru’” sau „Americanofonia”, la balade cântate de generații întregi – „Jumătatea mea”, „Nu mai eşti”, „Mi-e dor şi doare”, „Ea încă mă iubeşte”, „Prea sus”, „Nebunia furtunii”, „Cineva, înaintea ta”, „Ai închis marea în ochi”, „Te văd în toate femeile”, „Stelele care cad”, „Dragostea ca o pereche de pantofi” etc. 

În ultimii ani, Dan Teodorescu, împreună cu trupa sa, a continuat să aibă preocupări diverse : a explicat pe larg „Subtitrarea la români”, s-a precopat de iluminatul stradal - „Strada mea cu-n singur bec”, după ce a petrecut câteva zile pe plajă a depistat o „Dramă în Vamă”, a lansat mesaje motivaționale - „Bă, treci la coadă!”, dar și-a păstrat și latura romantică, foarte bine reprezentată prin „Cele două cuvinte”, „NonStop” și „Ești iubibilă”. Trilogia celor 2 cuvinte a atras atenția tuturor generațiilor asupra trupei Taxi, cele trei videoclipuri având parte de nenumărate remake-uri.

Fie că e vorba despre viață socială și politică, fie că e vorba despre dragoste abordarea Taxi este întotdeauna originală, umorul și ironia devenind marca trupei.

Selectându-și cu grijă aparițiile tv, trupa Taxi s-a ferit de cancanurile mondene, alegând să se promoveze exclusiv prin muzică și mesajele pe care simte nevoia să le transmită.

Spiritul trupei se reflectă cel mai bine în concerte, acolo unde trupa, dar și fiecare membru în parte, își manifestă liber personalitatea. La concertele Taxi lumea râde, dansează, se emoționează, cântă, simte bucuria pe care trupa o transmite.

Dan Teodorescu, Vicky Sava, Daria Corbu, Mugurel Coman, Cantemir Neacșu, Kerezsi Csongor și Darius Neagu sunt prieteni și în viața reală, ceea ce îi face ca pe scenă să se simtă bine împreună și să transmită această stare. 

Detalii despre achiziționarea biletelor pentru concert 

Biletele pot fi achiziționate de la sediul Agenției Concerte Bacău din str. Mihai Viteazu 3, (intersecția cu Ana Ipătescu) – Program L-V: 09.00-18.00, S: 10.00-14.00, D: închis.

Rezervările de bilete sunt valabile maxim 24 de ore.

Pentru persoanele cu domiciliul în alte localități, biletele pot fi achitate anticipat prin plata în contul bancar: RO77 RZBR 0000 0600 1970 2229, Raiffeisen Bank Bacău, în contul Asociației Concerte Bacău Fabrica de Evenimente®. Ulterior ele vor fi expediate prin Poșta Română gratuit, sau prin curierat contracost.

Biletele vor putea fi achiziționate în curând și prin situl online www.concertebacau.ro.

Info: 0753 533 222, 0234 514 262.

www.facebook.com/concertebacau

www.concertebacau.ro

 

Ofertă presale până în 20.03.2018:
VIP-69 lei
Cat I-49 lei
 

Ofertă după 20.03.2018 până în 20.04.2018:
VIP-79 lei
Cat I-59 lei


·      * Promo 10+1 – la 10 bilete achiziționate la categoria VIP și categoria I se acordă un bilet gratis în plus.

·      ** Promo 20+3 – la 20 bilete achiziționate la categoria VIP și categoria I se acordă trei bilete gratis în plus.

·      *** Promo 30+4 – la 30 bilete achiziționate la categoria VIP și categoria I se acordă patru bilete gratis în plus…

Categoria VIP: zona centrală până în rândul 16, categoria I în zonele laterale și după rândurile 16.

Contravaloarea biletelor poate fi returnată, în cazuri excepționale, doar până cu 4 zile înainte de data concertului.

Copiii cu vârsta sub 5 ani nu au acces în sală, iar cei cu vârsta până în 12 ani vor avea acces gratuit. Minorii cu vârsta peste 12 ani vor plăti preț întreg și vor fi însoțiți de un adult posesor de bilet valid.

Pentru persoanele cu dizabilități, biletele vor fi acordate în limita disponibilității și vor fi acordate doar în seara concertului, la intrare.

Accesul presei la concertele organizate de echipa Concerte Bacău - Fabrica de Evenimente® se face pe baza unei liste acreditate în prealabil. Cererile pentru acreditări se pot fi trimise cu cel mult o săptămână înainte de data concertului: office@concertebacau.ro.

Alături de noi vor fi și partenerii evenimentului: Agemo Imobiliare - www.agemo.ro, ESG Group Travel – www.grouptravel.ro, Buticul de Călătorii – www.buticuldecalatorii.ro, Logidis Import-Export SRL – www.logidis.ro, Capitala Tineretului - http://www.bacau2017.ro , Coffee2Go-https://www.facebook.com/C0ffee2goBacau/ .

Vă așteptăm cu drag!

Echipa Concerte Bacău

music concerts art country folk pop rock family
Nearby hotels and apartments
Teatrul de Vara „Radu Beligan”
Strada Vasile Alecsandri 39, Bacău, Județul Bacău, Romania
Teatrul de Vara „Radu Beligan”
Strada Vasile Alecsandri 39, Bacău, Județul Bacău, Romania
Telephone: +40753533222
Dress Code: Casual, sport