Events.com apps

Live Concert VUNK 11 Mai Bacău

Live Concert VUNK 11 Mai Bacău
Image from concertebacau.ro
Event ended

“Concerte Bacău - Fabrica de Evenimente®”,  reeditează după o perioadă de 2 ani de zile un concert plin de surprize și plin de energie susținut de trupa VUNK la Teatrul de Vară "Radu Beligan" Bacău în 11 mai 2018 începând cu ora 19.30.

 De peste 13 ani, Trupa Vunk este trupa premierelor în rockul românesc. Cel mai bun concert românesc, primul show multimedia, primul clip viu, primul afiș realizat exclusiv din gifuri, concertul indoor cu cea mai mare participare a unui public plătitor din România, primul concert filmat folosind tehnologia 360 – virtual reality, un turneu național acustic sau primul videoclip filmat live pe Facebook în februarie 2017 pentru piesa “ Camera ei. “. În plus Vunk este prima formație românească premiată pentru o campanie creativă de comunicare, “Orașul Minunilor”, la Gala PR Awards.

Show-uri spectaculoase, utilizarea celor mai noi inovații tehnologice și cântece ce aveau să fie pe primul loc în topurile radio de-a lungul multor săptămâni: “1000”,

“Baladă pentru o minune”, “Lacrimi de coniac”, “Vreau o țară ca afară”, “Pleacă”, “Așa, și”, “Scapă-mă de ea” sau “Numai la doi”.

Pe 25 mai 2017, la Sala Polivalentă, Trupa Vunk a pus în scenă primul muzical, “Secretul tău”, unul dintre cele mai grandioase show-uri ale unui artist român. O poveste inspirată din lumea lui Jules Verne, o scenă într-un submarin pe fundul unui ocean, creaturi din alte lumi, costume sofisticate, coregrafii inedite și, pentru prima dată, un rol principal feminin. Tot atunci s-a lansat și cel de-al optulea album al formației, “Extrovertit.”

"Mereu suntem în căutarea fericirii. Unii o caută într-o altă persoană, alții în toată lumea. Unii o găsesc în pasiunea sau harul lor, alții zic că banii aduc fericirea. Mai mereu, când o găsim, încercăm să oprim timpul în loc. Într-o amintire, într-o poza, într-o poveste, într-un cântec.”

Membrii formaţiei: Cornel Ilie, Gabriel Maga, Daniel Ionut Onel, Nicu Sârghea.

 

Detalii despre achiziționarea biletelor pentru concert

 Biletele pot fi achiziționate de la sediul Agenției Concerte Bacău din str. Mihai Viteazu 3, (intersecția cu Ana Ipătescu) – Program L-V: 09.00-18.00, S: 10.00-14.00, D: închis.

Rezervările de bilete sunt valabile maxim 24 de ore.

Pentru persoanele cu domiciliul în alte localități, biletele pot fi achitate anticipat prin plata în contul bancar: RO77 RZBR 0000 0600 1970 2229, Raiffeisen Bank Bacău, în contul Asociației Concerte Bacău Fabrica de Evenimente®. Ulterior ele vor fi expediate prin Poșta Română gratuit, sau prin curierat contracost.

Biletele vor putea fi achiziționate în curând și prin situl online www.concertebacau.ro.

 Info: 0753 533 222, 0234 514 262.

www.facebook.com/concertebacau

www.concertebacau.ro

 

Ofertă presale până în 11.04.2018:
VIP-69 lei
Cat I-49 lei
 

Ofertă după 11.04.2018 până în 11.05.2018:

Categorie
VIP-79 lei
Cat I-59 lei

·      * Promo 10+1 – la 10 bilete achiziționate la categoria VIP și categoria I se acordă un bilet gratis în plus.

·      ** Promo 20+3 – la 20 bilete achiziționate la categoria VIP și categoria I se acordă trei bilete gratis în plus.

·      *** Promo 30+4 – la 30 bilete achiziționate la categoria VIP și categoria I se acordă patru bilete gratis în plus…       

Categoria VIP: zona centrală până în rândul 16, categoria I în zonele laterale și după rândurile 16.

Contravaloarea biletelor poate fi returnată, în cazuri excepționale, doar până cu 4 zile înainte de data concertului.

Copiii cu vârsta sub 5 ani nu au acces în sală. Copii cu vârsta peste 12 ani vor plăti preț întreg și vor fi însoțiți de un adult posesor de bilet valid.

Pentru persoanele cu dizabilități, biletele vor fi acordate în limita disponibilității și vor fi acordate doar în seara concertului, la intrare.

Accesul presei la concertele organizate de echipa Concerte Bacău - Fabrica de Evenimente® se face pe baza unei liste acreditate în prealabil. Cererile pentru acreditări se pot fi trimise cu cel mult o săptămână înainte de data concertului: office@concertebacau.ro.

Alături de noi vor fi și partenerii evenimentului: Agemo Imobiliare - www.agemo.ro, ESG Group Travel – www.grouptravel.ro, Buticul de Călătorii – www.buticuldecalatorii.ro, Logidis Import-Export SRL – www.logidis.ro, Capitala Tineretului - http://www.bacau2017.ro , Coffee2Go-https://www.facebook.com/C0ffee2goBacau/ .

 

Vă așteptăm cu drag!

Echipa Concerte Bacău

 

Views - 13/05/2018 Last update
music dance pop rock
Teatrul de Vara
Strada Vasile Alecsandri 39, Bacău, Județul Bacău, Romania
casual, sport
Create an event
Create events for free. They will be immediately recommended to interested users.
Nearby hotels and apartments
Strada Vasile Alecsandri 39, Bacău, Județul Bacău, Romania
Discover more events in Bacău
Discover now
Discover more events in Bacău
Discover now
Teatrul de Vara
Strada Vasile Alecsandri 39, Bacău, Județul Bacău, Romania
Membership card and dress code
casual, sport
Create an event
Create events for free. They will be immediately recommended to interested users.
  1. Bacău
  2. Concerte Bacau
  3. Live Concert VUNK 11 Mai Bacău
 
 
 
 
Your changes have been saved.