Events.com apps

LIVE: Curly Ice en Loïs & the Dirty Heroes

LIVE: Curly Ice en Loïs & the Dirty Heroes
Event ended

Curly Ice en Loïs and the Dirty Heroes staan deze avond op de planken in ’t Muziekcafé voor een geweldige dubbelshow.

Curly Ice brengt het genre pop-punk terug naar de essentie. Ze weten energiek, melodieus en catchy, de drie hoofd ingrediënten perfect te doseren, waardoor deze meester chefs de beste Amerikaanse pop-punk voorschotelen. De smaak van de avond komt pas aan het eind als Curly Ice de laatste toon heeft aangeslagen, jij nog met knikkende knieën staat en je niets anders kan dan de nummers mee neuriën.
Het debuut album dat begin 2016 zal gaan verschijnen is opgenomen in de Audioworkx studio, behoordende tot de top 3 opnamestudio's in Nederland.
De single 'My World' werd gemasterd door de Grammy winnende Brad Blackwood (USA) die ook samenwerkte met Maroon 5, Black Eyed Peas en Evanescence.

Loïs & the Dirty Heroes brachten op 30 mei 2015 de eerste EP History uit. Deze EP bevat drie singles: History Tonight, Give It To Me, Lost. De muzikale invloeden zijn terug te brengen naar de pop en rock invloeden van de 21e eeuw waarin de vocalen van de zangeres centraal staan. Dat het geheel klinkt als een dominante muzikale muur blijkt ook als de band op het podium tot leven komt.
Dat deze jonge muzikanten samen Loïs & the Dirty Heroes zijn is geen toeval, na drie jaar samen met elkaar te zijn opgetrokken als klasgenoten op Rock City Institute, Eindhoven, zijn ze nu als afgestudeerde muzikanten klaar om hun geluid aan Nederland te laten horen.
Na optredens in onder andere De Effenaar en De Groene Engel bleek een optreden in het Duitse Slaughter House Kufa niet te ver gezocht.
Afgelopen zomer stonden ze op festivals als Bands and Breakfast en Elastiek.
Naast het winnen van het Helvoirts Weekend en een interview bij de Haarense Omroep Stichting is de band ook gedraaid tijdens het Countdown Café bij Radio Veronica.
Met een hoop optredens op zak waarbij ze onder andere het podium hebben gedeeld met MakeBelieve gaan Loïs en de vieze helden binnenkort de studio in om de band zijn eerste full length album op te nemen.
Met de EP History onder de arm, goed bedachte plannen en nieuw materiaal zijn Loís & the Dirty Heroes klaar voor wat nu al een fantastisch jaar belooft te worden!

Meer info:
Curly Ice
http://www.curlyice.com/
https://www.facebook.com/curlyiceband

Loïs & the Dirty Heroes
https://www.facebook.com/Thedirtyheroes

Diverse filmpjes:

https://www.youtube.com/watchv=au9qhEto7Ts
https://www.youtube.com/watchv=ktzwMHBZXJo

https://www.youtube.com/watchv=JFeVgnm79SY
https://www.youtube.com/watchv=LSzBcYEPDww

Views - 28/11/2015 Last update
concerts punk
Muziekcafé Helmond
Zuid Koninginnewal 39, Helmond, Netherlands
Create an event
Create events for free. They will be immediately recommended to interested users.
Nearby hotels and apartments
Zuid Koninginnewal 39, Helmond, Netherlands
Discover more events in Helmond
Discover now
Discover more events in Helmond
Discover now
Muziekcafé Helmond
Zuid Koninginnewal 39, Helmond, Netherlands
Create an event
Create events for free. They will be immediately recommended to interested users.
  1. Helmond
  2. Muziekcafé Helmond
  3. LIVE: Curly Ice en Loïs & the Dirty Heroes
 
 
 
 
Your changes have been saved.