Events.com apps

LIVE: Prinz Klauz

LIVE: Prinz Klauz
Event ended

TRIBUTE TO THE HEAVY METAL HEROES
De nieuw energieke "Tribute to the Heavy Metal Heroes" show is een ode aan de helden van de Heavy Metal waarbij zij de diverse stromingen (oa Nu- , British en Industrial) binnen dit genre aan bod laten komen. Naast de vaandeldragers Metallica, Iron Maiden, Motorhead, Black Sabbath, Ronnie James Dio, Judas Priest en Rammstein, kun je diverse verrassingen, gastmuzikanten maar ook eigen interpretaties verwachten.Een gevarieerd programma voor een breder publiek, want Prinz Klauz laat zien dat concessie-loze heavy metal toegankelijk kan zijn, vol met herkenbaarheid voor zowel de kenner als de leek.

PRINZ KLAUZ
Wat onveranderd is gebleven is het geluid, een dikke rock en metal sound. Prinz Klauz brengt vooral Hard Rock & Heavy Metal, en wordt geroemd vanwege de strakheid van de band (niet te verwarren met de lichamen van de bandleden) en het contact tussen band en publiek wat steevast veel reactie oproept. Enkele recenties: “Je vergeet gewoon dat het een coverband is … een geweldige rocksound”; “Die gasten zijn erg goed op elkaar ingespeeld, ontzettend strak, met een energie die je zelden ziet”; “Prachtig hoe het publiek er helemaal in op gaat. Heb ook echt staan te genieten”; “Een uitgebalanceerde set met een hoog entertainmentgehalte”Prettige jurycommentaren tijdens de 6 voorrondes die Prinz Klauz naar de finale leidde van de Clash of the Coverbands Benelux 2012. In een uitverkocht 013 Tilburg en voor honderdduizenden TV kijkers, stond Prinz Klauz met de Heavy Metal Show in de finale met de negen beste deelnemers van de Benelux, ruim 1.000 bands achter zich latend.

PODIA
Naast de 013 Tilburg stond Prinz Klauz inmiddels in de Effenaar Eindhoven, De Vorstin in Hilversum, Paard van Troje in Den Haag en een hele reeks van festivals en poppodia op het lijstje, waaronder Paaspop, Lowlands en Festyland.De band gedijt het beste als het letterlijk en figuurlijk de ruimte krijgt om los te gaan, met hier en daar een vette knipoog. Want het hoeft allemaal niet zo serieus.

ROCK&METAL CLASSICS
De avond wordt verder ingevuld met de beste rock&metal classics door DJ Sjerruf! PLAY HEAVY MUSIC LOUD

Tickets aan de deur of via:
https://www.eventbrite.nl/e/tickets-live-prinz-klauz-19598586901

Meer info:
http://www.prinzklauz.nl/
https://www.facebook.com/RockbandPrinzKlauz
https://www.youtube.com/watchv=P7D9fPZltKE
https://www.youtube.com/watchv=x6ZWMP6vNrQ
https://www.youtube.com/watchv=adJdPdrJOLU

Views - 13/12/2018 Last update
music concerts metal rock
Create an event
Create events for free. They will be immediately recommended to interested users.
Create an event
Create events for free. They will be immediately recommended to interested users.
  1. Muziekcafé Helmond
  2. LIVE: Prinz Klauz
 
 
 
 
Your changes have been saved.