Events.com apps

La Melancòmica: Cireres & lentejuelas

La Melancòmica: Cireres & lentejuelas
Image from es.teatrebarcelona.com
Event ended

Cartelera
/
Cabaret
,
Humor
La Melancòmica: Cireres & lentejuelas
A partir de
12,00€
Comprar Entradas
Imprescindible
Deja tu valoración
Del 2 de enero de 2019 al 26 de enero de 2020
Almeria Teatre
Ver más
Producción:
La Melancòmica
Mil·lennial Festival
Imágenes
Horarios
Valoraciones
Cireres & lentejuelas
es un cabaret trilingüe para todas las edades presentado por la compañía La Melancòmica. «Una historia real basada en pequeñas mentiras» en el que no faltan ni la música, ni el humor ni la crítica.
SINOPSIS
La Melancòmica
hace una crítica de la sociedad actual y el mundo en que vivimos a través del humor, la música y la historia de una aspirante a actriz que llega a la gran ciudad con todos sus sueños dentro de una maleta. Una reflexión sobre qué es la felicidad, desde el punto de vista de la persona que hay detrás del artista.
Las Cerezas
nos recuerdan la dulzura de la fruta y escenas de la infancia en que las cerezas eran pendientes perfectos, también el principio del verano marcado por el calor, las fiestas y la alegría. Mientras que
Las lentejuelas
nos evocan el glamour del show retro: los magos de finales de siglo pasado, los disfraces de bailarina, los vestidos de las vedettes y el cabaret en estado puro.
«¿Por qué no te comes una cereza? Con su dulce sabor se te olvidarán todas la penas».
Próximas actuaciones
Ver todas las funciones (Calendario)
ENERO
Domingo
26
20:30h
Fotos
+ fotos
Valoración colaboradores
Andreu Rami


Sin embudos
Qué género, el del cabaret. Barcelona aprecia estos cajones de sastre donde cabe cualquier fantasía ideada por los «excéntricos y caricatos», como aún catalogan a los artistas de variedades los de la Agencia Tributaria. El Paralelo de entreguerras plantó una semilla que ha ido germinando aquí y allá, y que a pesar de no tener espacios estables fuera de los ambientes más drag como el Cangrejo o el Desplume del Antic Teatre (ahora que El Molino funciona a medio gas) […]
1
0
6/01/2019
Miquel Gascon Baz


Divertit i reflexiu Cabaret
Dos dels actors (Elena Santiago i Adrià Ardila) ens vénen a rebre i ens fan passar a la sala, a escena Mireia Casado canta acompanyada al piano per Marc Sumsi. Segons ens comenta la Mireia en començar l’espectacle, aquest és el seu treball de tesina de l’Institut del Teatre (ESAD), on a través de l’humor i la música fan una crítica de la societat actual. El fil conductor de l’espectacle és la història d’una noia de poble que somnia a ser actriu, decideix fer el […]
0
0
22/05/2018
Alba Casaramona i Gual


Cabaret en estat pur
Cireres & Lentejuelas té tots els ingredients per gaudir d’un vespre de diumenge immillorable. Riuràs, t’emocionaràs i perdràs la noció del temps embolcallat per la màgia del Llantiol i el talent dels seus magnífics protagonistes. Un retorn al cabaret més autèntic, aquell cabaret canalla de vedettes i plomes que malgrat la nostàlgia no vam arribar a viure, amb moments d’una tendresa infinita i on la sorpresa és una constant: passaràs de la llagrimeta a la rialla en qüestió de segons! […]
4
0
26/11/2017
Àlex Martínez Vidal


Esencia de Cabaret
Tres jóvenes actores, un pianista, un café-teatro mítico del Raval Barcelonés y muchas cosas a decir son los ingredientes de Cerezas & lentejuelas, la propuesta teatral en formato Cabaret de la compañía La Melancòmica. Es divertido, dinámico y fresco. Un espectáculo que hay que visitar cuyo formato no para de sorprender al espectador y donde revive la esencia del Cabaret. Todo ello con la pátina de aquel ambiente único del Llantiol, lugar en el que puedes hacer una cerveza mientras la obra sigue su […]
3
0
22/11/2017
Valoración espectadores
ANNA CIRERA
És més que un espectacle.
Es esclat d’il·lusió, de vida, emoció a la pell, et neixen unes ganes d’abraçar i viure com mai. Els actoes et donen la mà amb cançons i sensibilitat.
0
0
07/01/2019
Pili Medina
Un cabaret divertido a la vez que emotivo,con canciones pegadizas que hacen que tengas ganas de cantar y bailar.Con un actor,unas actrices y un pianista,jovenes pero con muchisimo talento.100% recomendable.
0
0
05/01/2019
Carles Serra
Una historia preciosa, que des del minut 1 fins l’últim et fa sentir tot tipus d’emocions. En un ambient proper i molt agradable és un plaer veure aquesta gran obra de teatre!
1
0
03/05/2018
Clàudia Abellán
A vegades, quan decideixes anar al teatre, no saps ben bé amb què et sorprendran, i he de dir que amb aquest espectacle he sortit una mica més feliç del que vaig entrar.
Veure com tres artistes joves i un pianista poden fer una crítica de la societat, dura i sincera, però a la vegada dolça, i que a sobre et fan acabar amb una gran i bonica reflexió, fa que els espectacles de petit format siguin encara més atractius per als espectadors curiosos.
Ja els ho vaig dir al sortir, però gràcies per aquest trocet de paradís en un teatre tan mític com el llantiol!
1
0
03/05/2018
Rita
És un musical molt dinàmic i divertit. Surts d’allà amb ganes de més i més!!
Molt recomenable!!!
1
0
03/05/2018
Mª José Domènech
@mdomeng@gmail.com
Tendra, divertida, intensa, propera, entranyable, genial. Ens vam quedar amb ganes de més, encara que va durar gairebé dues hores. Una elecció casual i una gran sorpresa.
1
0
02/05/2018
Sílvia
Obra fascinant! Captivadora des del minut zero i plena d’alts i baixos emocionals. Les actrius, l’actor i el pianista fan la combinació perfecta per a passar una estona diferent i entretinguda.
2
0
02/05/2018
Alex
Fresca, Original, Imprescindible!!
Una muntanya russa d’ emocions que captivarà fins al més fred!
Els actors estan molt entregats i despullen les seves emocions davant nostre!
No te la perdis!!
2
0
02/05/2018
Ricard
Impecable. Imprescindible. Catàrquic.
Vaig anar-hi sense preparació prèvia i vaig sortir-ne fascinat; per tant només diré: “Aneu-hi”.
2
0
30/04/2018
Gisela
Salí verdaderamente encantada! Una obra muy completa, con momentos de mucha risa, de mucha reflexión.. los personajes te atrapan y hacen que tus 5 sentidos estén totalmente con ellos!!! Muy recomendable.
2
0
23/04/2018
Marc
Espectacle divertit i crític, en un ambient agradable i distès. Molt recomanable!
2
0
22/04/2018
Victor Villaplana
Una proposta molt interessant. Fresca, original, actual i, sobretot, molt entretinguda. Per als amants del teatre i el cabaret. M’ho vaig passar super bé!
2
0
19/04/2018
Eva
Impressionant!!!
Una gran interpretació!!
Van aconsseguir generar un clima íntim, emotiu, divertit, entranyable, de reflexió, dinàmic, sorprenent…!!
Totalment recomanable!!
El pianita fantàstic i les veus magnífiques!!
Felicitats!!!
No us ho podeu perdre!!!
2
0
17/04/2018
Ramon Micó
Una experiencia molt bona, agradable i sorprenent. Cançons de cabaret satiriques, critiques amb l’actualitat i interpretacions molt divertides. A mes, l’espai, q no coneixia, ajuda molt a construir una atmosfera intima. Recomanable 100%!
2
0
17/04/2018
Dani
A estones còmica i estones trista, una obra amb un gran sentit del ritme i uns joves actors als que valdrà la pena seguir la pista. Com els bons cabarets, ‘Cireres’ sap jugar les cartes de l’erotisme, l’humor, la música i la crítica social sense temps per sortir de l’espectacle. Recomanable!
1
0
17/04/2018
Laura
Sincerament em va agradar molt, així que la recomano a tothom qui vulgui anar a gaudir d’una bona estona al teatre i reflexionar sobre temes que ens toquen a tots! Bravo!
1
0
14/04/2018
Arnau Guillén Carulla
Un musical proper, sensible i que et porta per una muntanya russa d’emocions. La interpretació dels actors és brillant, sobretot en les cançons, i les adaptacions musicals són genials i molt ben trobades.
Molt recomanable!!
1
0
14/04/2018
Toni
Espectacular! Una obra llena de diversión que al mismo tiempo que te hace reir, también te hace recapacitar sobre la vida y la sociedad actual. Yo me sentí muy identificado. Sin duda repetiré y volveré a verla.
1
0
14/04/2018
Txell
Una obra bonica en tots els sentits. Els actors són espectaculars, la música preciosa i els balls molt ben fets. És un espectacle que no et deixa indiferent, tens ganes de saltar, ballar amb ells, cantar, riure i plorar. Un espectacle ben complet i que disfrutes des del minut 0! RECOMANADÍSSIM!
1
0
14/04/2018
claudia alvarez pouso
Una obra humil pero molt entretinguda i divertida! Ell espectacular! Molt recomanada.
1
0
13/04/2018
Jen
Una obra molt interessant, que ompla d’emocions i et fa reflexionar, sempre amb un to humorístic i una bona crítica social!
Les actrius, l’actor i la música marquen la diferència. Sense dubte una obra que no deixa indiferent!
1
0
12/04/2018
Ilias Ouazani
Una obre de teatro-musical que te deja con las ganas de saber más sobre cada uno de los personajes. Las canciones, son muy pegadizas y las adaptaciones de éstas son dignas de escuchar. Tanto la «story-line» cómo el background de las personas de la obra son bastante completas, así que si os gustan los musicales, la comedia y una medida justa de drama, os recomiendo muchísimo ir. Yo me lo pasé muy bien y lo disfruté mucho.
2
0
11/04/2018
Marta
Captivadora! És impossible que no et remogui totes les emocions alhora que no pares de riure. Amb un toc proper i informal, aconsegueix ser de les que val la pena veure; d’aquelles que quan surts t’han canviat una mica i tot.
1
0
05/01/2018
Fernando
Es una montaña rusa de emociones que, de un momento a otro, te hace pasar de la carcajada a una profunda reflexión sobre la felicidad en una sociedad decadente. Tres actores (¡y el pianista!) enérgicos y talentosos, humor cercano y efectivo y unas canciones que no se te despegarán de la cabeza. Magnífico :)
1
0
27/11/2017
Cristina
Molt recomanable! Una actuació molt dinàmica plena de sentiments i emocions que han arribat al públic.
1
0
27/11/2017
Rubén Carrasco Picazo
@Nenec9
Cabaret 100%. Un espectáculo personalísimo que apela a lo más profundo del ser para arrastrarte a una montaña rusa de emociones entre risas y lágrimas. De esas obras que te remueven algo y te tocan el alma.
2
0
23/11/2017
Lara Santiago
Cuando dicen que las crisis traen nuevas mentes que las azoten se refieren a Cireres. Es un viaje lleno de matices, orquestado por talentos jóvenes y valientes que merecen ser vistos. Así que levántate y vente porque no te vas a arrepentir.
3
0
22/11/2017
Manel V.
Si os gusta el cabaret, el show, el humor cercano, todo mezclado con un poquito de interacción con el público (siempre con mucho cariño y de una manera muy original), aquí tenéis un espectaculo que tenéis que ver. Un trabajo de todo el equipo que hace que salgas motivado. Yo queria comerme el mundo entero :)
2
0
22/11/2017
Andreu Rami
@andreuramib
CIRERES, més que un cabaret, és en realitat un ‘one woman show’ de Mireia Casado, qui s’acompanya de dos estupendos actors que ajuden a desenvolupar una trama personal carregada cançons de musical, màgia i humor. Una proposta original i que reivindica un gènere de petit format que per desgràcia ha anat perdent volada. Em van fer passar una molt bona estona!
2
0
21/11/2017
Javier
Un espectáculo completo que recomiendo muchísimo!! No paré de reír, pero no solo eso. Cuando parece que todo va a seguir igual, un genial cambio y BUM, ganas de llorar. La verdad es que fue una catársis ver este show! Si queréis pasároslo muy bien y salir con ganas de ver más, y de vivir, id a verlo :D
1
0
21/11/2017
Deja tu valoración

Views - 27/01/2020 Last update
music
carrer sant lluís 64
almeria teatre, barcelona, 8024, españa
Create an event
Create events for free. They will be immediately recommended to interested users.
Nearby hotels and apartments
almeria teatre, barcelona, 8024, españa
Discover more events in Gavà
Discover now
Discover more events in Gavà
Discover now
carrer sant lluís 64
almeria teatre, barcelona, 8024, españa
Create an event
Create events for free. They will be immediately recommended to interested users.
  1. Gavà
  2. La Melancòmica: Cireres & lentejuelas
 
 
 
 
Your changes have been saved.