Mitől működőképes a (pár)kapcsolat és mitől nem?

Wednesday  21 February  2018  5:30 PM    Wednesday  21 February  2018 7:00 PM
Save (11) Saved (12)
Last update 22/02/2018
  2387

Akár egyedülálló vagy, akár párkapcsolatban, sokat segíthet megérteni, hogy mitől lehet működőképes a párkapcsolatod, mitől nem?

Hol lehetnek buktatók, avagy miért nem vagytok már együtt az exe(i)ddel, illetve ha surlódásokkal küzdesz / küzdötök, akkor min kell(ene) javítani/dolgozni, hogy működőképes legyen.

Egyúttal rálátást ad a párkapcsolatra és a többi kapcsolataidra is.

Rendkívül hasznos (alap) előadásnak tartom, ami egy további 18 részes előadássorozat (az már kicsoportos workshop) bemutató (alap) előadása, valamit készülő könyvem alapja.

Ha mindezt a tudásanyagot így összeszedve tudtam volna 5-10 évvel korábban, most nagyon sok minden másképp lenne az életemben. És ebben szeretnék segíteni Neked és a jelenlegi és jövőbeli (pár)kapcsolatodnak.
Emiatt ha épp egy új kapcsolatot szeretnél kialakítani, azt ezzel a tudással már könnyebben fogod tudni megtenni, hogy stabil alapokon legyen a kapcsolatod.

Részvételi szándékod kérlek mielőbb (OTT LESZEKkel) jelezd, mivel a részvevők létszáma korlátozott 10fő! Részvételi díj ELŐVÉTELBEN 1490HUF/fő (Helyszinen 2990HUF/fő).

Valamint küldj egy üzenetet és átküldöm az utaláshoz a részleteket. A számlát a fizetéssel egyidőben, legkésőbb az előadás helyszinén kapod meg.

Ha csak érdeklődsz ezután a téma vagy (alap)előadás után, akkor (ÉRDEKELlel) jelezd kérlek, és igyekszem majd más időponto(ka)t is kiírni. Ha tetszett az előadás, és szívesen még egyszer meghallgatnád majd, akkor JÓ HÍREM VAN SZÁMODRA: az ismétlők féláron jöhetnek, és hogy az ismétlésre ne egyedül gyere, hozhatod a barátodat/barátnődet/kollégádat, ez esetben a Te részvételed ingyenes lesz! Kérlek ezt is előre jelezd üzenetben.

A 18 részes kis csoportos workshop sorozat eseményeit/meghívóit már csak azoknak ajánlom, akik az (alap) előadáson részt vettek. Valamint az időpont és téma kiírásait is már csak nekik küldöm el. A 18 workshop már egymástól független, így nem szükséges az összesen részt venni, csak amelyik érdekel.

Várlak szeretettel:

Üdv:
Gergő

Ui,. ha előre jelzed, akkor gyerekfelügyelet, szakképzett pedagógus által az előadás ideje alatt biztosított.

Simon Gergő
pártanácsadó, regisztrált mediátor/közvetítő
20/945-8066
https://www.facebook.com/parkapcsolat.megoldasok/

workshop
Nearby hotels and apartments
HellóAnyu családbarát közösségi tér és kávézó
Budapest, Csányi utca 7., Budapest, 1077, Hungary
HellóAnyu családbarát közösségi tér és kávézó
Budapest, Csányi utca 7., Budapest, 1077, Hungary