NRO // Fire fine // 1.påskedag

Sunday  21 April  2019  9:00 PM    Monday  22 April  2019 1:00 AM
Save Saved
Last update 23/04/2019
  2323

Nidaros Rockorkester inntar nok en gang Fire Fine for å rocke ut påska for dere!
Skummer man fløten av Trondheims musikere får man besetningen i Nidaros Rockorkester. Bandet består av fem av byens mest rutinerte og beste spellemenn.
Gitarist Skjalg Mikalsen Raaen er kjent for de aller fleste som gitarist i Åge & Sambandet. Den rutinerte gitaristen har turnert med bla. Sissel, Odd Nordstoga, Espen Lind, og gjort nærmere 300 innspillinger fordelt på ca 70 album. Nok sagt!
Trond Helge Johnsen - en av norges beste vokalister - finner vi ellers i bandet Frimann, og reisende rundt i bandet til rockebestefar ELG.
Jon Krogstad på bass er utdannet på jazzlinja i Trondheim. Han har turnert med bl.a Vidar Busk og Peer Gynt og jobber fast i bandet til Anders Jektvik. Jon er kjent for å levere bass-soloer du føler for å skrive hjem om.
Det sies at trommeslager Thomas Brodahl trolig var med og oppfant grooven. Vi kjenner også han fra bandet til Anders Jektvik, samt en haug med andre artister, band og sammenhenger.
Kriss Stemland trakterer både tangenter og strenger. Det har han også gjort med The South, Rita Eriksen, Morten Abel, Ida Jenshus, Rasmus og Verdens Beste Band og mange fler. En meget musikalsk kar som alltid har noe kreativt og vakkert å tilføre.
Vi lover låter fra Ryan Adams, Chris Stapleton, A-Ha, September When, DWAS, Police, Beatles, Peter Gabriel og mange flere.
CC: 100,-

concerts
Nearby hotels and apartments
Fire Fine
Verftsgata, Trondheim, Norge
Fire Fine
Verftsgata, Trondheim, Norge